INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Dezvăluiri de senzație ale lui Cristi Chivu! Cum l-a bătut pe Zlatan Ibrahimovici și a primit apoi banderola: "Am fost nevoit să fac asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 12:34

Cristi Chivu a oferit un interviu pentru "Eu sunt 12" în care a vorbit despre Zlatan Ibrahimovici, pe care l-a avut coleg atât la Ajax Amsterdam, cât și la Inter.

Își aduce aminte cum a câștigat banderola de căpitan la Ajax după o bătaie cu Zlatan și explică de ce este criticat degeaba de multe ori starul suedez.

"Wow, e ceva de atunci!(Râde). El m-a văzut primul. Eu eram pe “Amsterdam Arena”, la antrenament. El era în tribună, abia semnase cu Ajax. Îmi aduc aminte că i-am spus: Bine ai venit!.

În scurt timp am făcut schimb de numere de telefon. Am ajuns prieteni, deşi totul a început cu stângul!

Între noi a fost un moment tensionat. Echipa era în degringoladă, antrenorul tocmai fusese demis. Jucătorii nu se antrenau la potenţial maxim, erau nervoşi. Au fost mai multe clinciuri, iar la un anumit moment, Zlatan m-a lovit.

L-am bătut pe Ibrahimovic pentru a menţine ordinea! La final, a refuzat să-mi strângă mâna, pentru a lasă totul la trecut. M-a sunat însă după vreo două ore că să-şi ceară scuze şi m-a invitat la masă!

Am acceptat şi de atunci a început ceva fantastic între noi. Ştiu că la finalul acelui antrenament am aflat că Ronald Koeman este noul antrenor. Apoi m-am trezit căpitanul echipei", a zis Chivu pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
zorro5
zorro5  •  25 Decembrie 2016, 00:39

In general nu raspund la alte mesaje,...dar Cristina Simonica,...chiar m-a facut sa ma amuz copios,...,..si vreau sa-i spun asa, daca a citit exact ce am scris : in primul rand nu conteaza nr de dani,...stiam ca Ibra are centura neagra,...iar celebrul Jean Claude Van Damme,...care are o sumedenie de DANI,..a fost batut mar de mai multe ori in diverse baruri,...chiar si in Ro,...de necunoscuti !!! ; in general cei ce fac arte martiale,...o fac pentru ca nu au incredere in ei (vezi si cazul lui Chuck Norris),..; poate ca Cristina Simonica e puternica si are incredere in forta sa,...dar sigur ca,....ca femeie nu e dorita de un barbat : ,...daca la 1,70 m,..are 80 kg !!!

773260819470350
Cristina Simonca  •  25 Decembrie 2016, 00:04

BA ZORO5 PUTEA CHIVU SAL BATA PE ZLATAN HAI SA FIM SERIOSI PE MINE DE AM 1.70 INALTIME SI 80 DE KILE DE MA BATE CHIVU IMI RUP BULETINUL II RUP CAPUL IN SECUNDA UNU CE SA BATA EL FASOLE VARA!|HAIDA HAIDA VORBESC ASTIA DE BATAIE IBRA ARE CENTURA NEAGRA CU 5 DANI GLUMIM INFORMATI-VA BINE INAINTE SA SCRIETI NUMAI PROSTII

773260819470350
Cristina Simonca  •  24 Decembrie 2016, 23:59

BA CHIVULE DA LA CE L-AI BATUT POATE LA CARTI CA TE BATEA ALA *** NU MAI BAGA IN ELE DE O FI ADEVARAT CE ZIC ZIARELE ITI RUPEA ALA COCOASA RAU STAI CUMINTE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează