INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CATANIA

Dică a marcat 3 goluri într-un amical al Cataniei

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Fotbalistul român al formaţiei Catania, Nicolae Dică, a înscris miercuri de trei ori într-un meci de pregătire disputat contra formaţiei de tineret a clubului, scor 3-2, în care a evoluat o repriză la fiecare echipă, informează site-ul oficial al grupării antrenate de Walter Zenga.

Fostul mijlocaş al Stelei a evoluat în prima repriză pentru echipa secundă, fiind marcatorul primului gol al acesteia. După pauză, a jucat la gruparea antrenată de Walter Zenga, unde a reuşit să marcheze două goluri. Celelalte reuşite au fost ale lui Morimoto şi Gabbiano Spinesi.

Nicolae Dică a fost criticat în ultimul timp de presa italiană şi chiar de unii oficiali ai echipei din cauza randamentului scăzut, fiind în ultimul timp lăsat în afara lotului pentru meciurile din Serie A.

Site-ul suporterilor lui Catania scrie că evoluţia lui Dică a surprins pe toată lumea, chiar dacă meciul a fost mai mult unul de antrenament, dar mijlocaşul român poate reintra în atenţia antrenorului principal.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  26 Februarie 2009, 11:42

isi taie craca daca vine la dinamo,o sa fie injurat si de stelisti si de dinamovisti

 •  26 Februarie 2009, 11:12

5 goluri pentru Catania ! 4 in amicale, dar 1 in oficial ! Nu e chiar asa rau. Pai Niculescu n-a facut nici atat la o echipa mult mai slaba din CIPRU. Numai bine Dica. Problema e ca acum nu te mai dau astia. :)) Ai fi putut reveni in Romania. :D

 •  26 Februarie 2009, 11:01

Dica, intoarce-te!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează