INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dorinel Munteanu i-a dat o superlovitură Stelei » I-a furat atacantul pe care Mihai Stoica şi l-ar fi dorit în Ghencea

Articol de - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 iulie 2014 16:43

Atacantul care în sezonul trecut a fost împrumutat de Braga la Astra nu va mai reveni în România. Dorit atît de Steaua cît şi de Astra, Yazalde Gomes (25 de ani) va juca la Qabala. 

Echipa lui Dorinel Munteanu s-a înţeles cu el, iar în următoarele ore va ajunge în Azerbaidjan şi va semna contractul.

La Qabala, Yazalde va fi coleg cu trei jucători români. Este vorba despre Andrei Cristea, Adrian Ropotan şi Cristi Pulhac.

Cotat la 2,3 milioane de euro, Yazalde merge la Qabala împrumut pentru un sezon. Atacantul portughez a cîştigat Cupa României alături de Astra şi a fost vicecampion în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ainraymon
ainraymon  •  21 Iulie 2014, 23:38

EXTRAORDINAR !!! Asta da SUPERLOVITURA = SUPERMORTALA!!! Cred ca ti-a luat mult pana ti-a fatat mintea titlul asta... Cred ca ai o minte mica... mica de tot... Cat o aia de furnica... Ba baiatule... Bai asta a lu Apostol... Du-te nene si cata-te la bibilica si nu mai scrie prapastii si bazaconii... Memesor ar trebui sa te dea in judecata si sa-ti ceara toti banii incasati pe fituica in care ti-ai publicat aceasta SUPER... SCREM... EALA a imaginatiei tale bolnave... N-o va face cred... Si asta dintr-un motiv lesne de inteles... La tirajul pe care-l vindeti cred ca nu i-ar ajunge nici sa-si cumpere pasta de dinti pentru sfarsitul de saptamana de la rahova!!! SUNTETI PENIBILI DE_A DREPTUL!!!

tbone
tbone  •  21 Iulie 2014, 20:53

deci conform presei la Steaua in vara asta trebuiau sa vina pe putin 30-35 de jucatori, faptul ca au venit doar 2-3 pana acum e vazut ca un dezastru...a fost si Marica, a fost Rusescu, Piovacarri inapoi, Radoi, Anton, Breeveld, Antal, Hamza, Luchin si muulti multi altii...probabil astia de la Steaua s-au interesat de Anton in cel mai bun caz, sau de Breeveld cel mult haha

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Iulie 2014, 20:06

asta e situatia, mai sunt 300 de milioane de jucatori legitimati, cine e the next ?..)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează