INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

După 10 ani la Şahtior, Mircea Lucescu este felicitat de nume celebre din fotbalul mondial: ”Eşti cel mai mare!”

Articol de , - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 00:20

Wenger, managerul lui Arsenal, i-a transmis: "Un deceniu la un club, o uriaşă realizare". Zanetti, Roberto Mancini şi Simeone l-au completat: "Un om impresionant".

Mircea Lucescu a sărbătorit vineri zece ani la Şahtior şi a primit o frumoasă surpriză: mesaje de la antrenori şi jucători foarte cunoscuţi în lumea fotbalului, dezvăluie site-ul clubului ucrainean.

"În toată cariera mea nu am întîlnit un antrenor mai bun decît Lucescu. Mister, eşti cel mai mare!", a afirmat Javier Zanetti, legendarul apărător argentinian de la Inter Milano.

În timp ce Roberto Mancini, antrenorul lui Galatasaray, i-a transmis: "Te felicit, Mircea! Pentru un tehnician, e foarte dificil să reziste zece ani la o echipă". Iar Diego Simeone, de la Atletico, pe care Luce l-a avut jucător la Pisa, a adăugat: "M-ai învăţat multe, Mister! Mă bucur că te-am întîlnit".

Nici foştii elevi de la Şahtior nu l-au uitat. "A creat o echipă fantastică. Îi mulţumesc pentru toţi anii petrecuţi la Doneţk!", a spus Raţ, completat de Fernandinho: "Bravo, Mister! Toate gîndurile mele bune".

A încheiat Arsene Wenger, managerul lui Arsenal, într-o telegramă: "Un deceniu la un club, o uriaşă realizare".

"Lucescu vrea să plece"
Antrenorul insistă că rămîne la Şahtior, dar impresarul Arcadie Zaporojanu susţine altceva în presa ucraineană: "Am discutat cu Mircea Lucescu, l-am felicitat pentru titlu şi mi-a spus că se gîndeşte să părăsească Ucraina, dacă situaţia nu se va schimba în bine. Îi este foarte dificil să muncească într-o atmosferă atît de apăsătoare".

"Cînd eu jucam încă, ne-am întîlnit întîmplător în Sardinia. Am realizat că eşti nu doar un antrenor extraordinar, ci şi o persoană minunată" (Roberto Mancini, antrenor Galatasaray)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
madskills
madskills  •  19 Mai 2014, 09:27
Postat de romeverest pe 18 Mai 2014, 17:15

Cuvinte frumoase, chiar elogioase, la adresa lui Lucescu, insa declaratia lui Zanetti este inventata !! Cum putea acesta sa dea o asemenea declaratie, avand in vedere ca a fost antrenat de Lucescu la Inter doar 6-7 etape ??

Stai ca n-ai vazut-o pe aia de la Messi, Maradona sau Giggs. Fara nea Mircea, astia nu ajungeau fotbalisti. Ba chiar si vatmanul a trimis o telegrama si a zis: Multumesc Mircea, fara tine nu stiam cat de periculoasa e viata de vatman. Multumesc ca mi-ai deschis ochii, viata pe sine e mai periculoasa ca un circuit de formula 1

hofer
hofer  •  18 Mai 2014, 23:56
Postat de craz1est pe 18 Mai 2014, 22:42

Lucescu e un neica nimeni, n-a reusit o performanta notabila in viata lui si nici nu va reusi vreodata. vorbesc de Razvan Lucescu, cat despre nea Mircea : jos palaria! :)

Ma bucur ca ai reusit tu !

craz1est
craz1est  •  18 Mai 2014, 22:42

Lucescu e un neica nimeni, n-a reusit o performanta notabila in viata lui si nici nu va reusi vreodata. vorbesc de Razvan Lucescu, cat despre nea Mircea : jos palaria! :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează