INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BARCELONA - FC SEVILLA 1-2

După 20 de luni

Gabi Milito, Milito, Barcelona
Gabi Milito, Milito, Barcelona

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Gabi Milito a jucat din nou pentru Barcelona la 1-2 cu Sevilla. Internaţionalul argentinian nu mai îmbrăcase tricoul catalanilor din 29 aprilie 2008, cînd suferise o gravă accidentare la genunchi

În minutul 60 al partidei de Cupă cu FC Sevilla (1-2), cînd antrenorul Pep Guardiola l-a înlocuit, Gabi Milito a ieşit de pe teren în ovaţiile unui întreg stadion. Era modul suporterilor Barcelonei de a-şi exprima admiraţia faţă de un jucător care timp de 20 de luni, zi de zi, luptase cu durerea şi cu gîndul că ziua de mîine ar putea însemna sfîrşitul carierei.

Argentinianul se accidentase pe 29 aprilie 2008, într-un meci de Ligă al catalanilor, cu Manchester United. Diagnosticul: ruptura ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept, la care se adăugau numeroase alte complicaţii. De atunci, fundaşul Barcelonei a început o perioadă extrem de dură de recuperare. În plan fizic, dar mai ales psihic.

Abia pe 21 decembrie a revenit pe teren, într-un amical: "A fost o apariţie episodică. Acum însă, am fost titular şi am evoluat pe stadionul nostru. Parcă trăiesc un vis".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează