INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

E oficial! Mircea Rednic a semnat cu noua sa echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 18:39

Așa cum GSP.ro a anunțat încă de azi, Mircea Rednic a semnat cu Mouscron, echipa de pe locul 15 din prima ligă belgiană.

Acesta va fi primul angajament al antrenorului de 54 ani după despărțirea de Dinamo din luna mai a acestui an și cea de-a treia aventură pe banca unei echipe din Belgia, după precedentele experiențe Standard Liege și Gent. 

"Puriul" vine la Mouscron pentru a-i lua locul lui Glen De Boeck, care a fost demis luni. Rezultatele modeste l-au îndepărtat pe acesta de pe banca tehnica, având doar 11 puncte în 17 etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  07 Decembrie 2016, 10:47

Bravo, Mircea, succes cu noua echipa! Rednic e unul din foarte putinii antrenori romani care e angajat intr-un campionat din vestul Europei. Faptul ca el este solicitat dupa ce a mai antrenat in Belgia, demonstreaza ca el a lasat o impresie buna in acel campionat. Daca vom renunta la Daum la un moment dat (nu c-as vrea asta), Rednic ar trebui sa fie in capul listei.

corectu
corectu  •  07 Decembrie 2016, 07:49

Cam de mult nu a fost cautat.In sfarsit l-a gasit o echipa"mare".

popescu222
popescu222  •  07 Decembrie 2016, 02:03

Bun antrenor, plus inteligenta si stil mult peste media din fotbalul romanesc. Bafta in Belgia, daca de Dinamo n-a fost bun...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close