INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Eden Hazard a fost coşmarul lui Vlad Chiricheş în Chelsea - Tottenham 3-0: ”L-a avut pe pîine!”

Vlad Chiricheș nu l-a prea putut bloca pe Eden Hazard
Vlad Chiricheș nu l-a prea putut bloca pe Eden Hazard

Articol de - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 23:34

Daily Mail scrie că ”aproape-ţi părea rău pentru fundaşul român în unele momente”, dar Daily Mirror îi găseşte circumstanţe atenuante: ”S-a văzut că nu joacă pe postul său”.

Nici nu ştii ce e mai bine pentru Vlad Chiricheş într-o perioadă în care numai bine nu-i merge în Premier League. Banca de rezerve a lui Tottenham sau şansa pe care i-a oferit-o managerul Mauricio Pochettino: titular, dar pe un post, fundaş dreapta, care nu-i al lui? Dacă la 2-1 cu Everton, etapa trecută, a mers cum a mers, miercuri, contra lui Chelsea (0-3), Eden Hazard i-a arătat limitele.

Iar presa nu l-a iertat pe "tricolor". "Hazard l-a avut pe pîine. Aproape că-ţi şi părea rău pentru fundaşul român în unele momente", l-a încondeiat tabloidul Daily Mail. Nici Daily Mirror nu l-a menajat: "Chiricheş n-a avut o seară confortabilă încercînd să-l ţină în frîu pe Hazard. S-a chinuit cumplit".

Dar, în acelaşi timp, a punctat că "oricine ar fi fost în locul lui nu s-ar fi simţit bine cu belgianul prin preajmă. Mai ales că Vlad, de meserie fundaş central, a jucat pe un post care nu-i este familiar".

4,5 e nota primită de Chiricheş în Daily Mail pentru evoluţia din meciul cu Chelsea. Daily Mirror i-a dat 5

Momentele lui Chiricheş:
Min. 4: Centrare perfectă pentru Vertonghen, în careu, reluată "peste" de belgian
Min. 20: Spectator la combinaţia dintre Hazard şi Drogba, finalizată cu gol de atacantul belgian
Min. 45: Aflat în propria jumătate, aproape de linia de fund, îi pasează unui adversar, Oscar, care prelungeşte la Willian. Şutul brazilianului e blocat de Lloris
Min. 48: Îl trage de tricou pe Hazard şi primeşte cartonaş galben
Min. 77: Depăşit de Azpilicueta, în careu, îl împinge cu umărul pe fundaşul lui Chelsea, riscînd al doilea "galben"
Min. 80: Centrare bună pentru Soldado, dar spaniolul ratează reluarea cu capul

SUNDERLAND - MAN. CITY 1-4: Pantilimon, victimă sigură
Costel Pantilimon a avut şi el o seară de coşmar împotriva fostei echipe, Manchester City. La a 5-a apariţie consecutivă între buturile lui Sunderland, în Premier League, "tricolorul" a încasat tot ce i s-a tras pe spaţiul porţii: patru şuturi, patru goluri.

Pe al doilea l-a primit destul de uşor, în urma unei reluări (Jovetici) de la 12-13 metri, care l-a surprins cu "fermoarul" descheiat. "Fără şansă", în schimb, la "torpila" lui Aguero, de 1-0, cum remarca ieri Daily Mail, care l-a notat cu 5,5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
beeswax106
beeswax106  •  06 Decembrie 2014, 00:26
Postat de becail pe 05 Decembrie 2014, 14:32

Daca analizati ce scrie in articol vedeti de ce Chiriches e in cadere libera. A gresit mai mereu in aparare si a reusit cite ceva in atac. Aici e buba lui. El este fundas, DAR NU STIE SA SE APERE. In Romania era la fel, dar presa care a slujit clanul FECALI a scos mereu in evidenta calitatile lui ofensive. Ha ha ha...Cine credeti ca va cumpara un fundas care nu stie si nu-i place sa se apere...Raspuns: NIMENI! Si iar trebuie FECALI sa faca o manevra sa-l scoata pe Chiri...Ca si la Spurs a ajuns tot pe manevra cu Signor Baldini. Si iar suna la ziaristii minjiti...iar dupa ..ii scuipa...ca pe Manolo...

Pai si atunci de puii mei nu joaca mijlocas.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  05 Decembrie 2014, 18:30

omule, numai botezat nu esti, cred ca s-a spart ciubarul cu apa cand ti-a venit randul!

secundul
secundul  •  05 Decembrie 2014, 17:06

Botezatule, iar scrii ca un anti-stelist ce esti! Chiriches n-a fost cel mai slab fundas, mai slabi au fost fundasii centrali Fazio si mai ales Vertonghen.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează