INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  2.BUNDESLIGA

Emil Jula, pasă de gol la debut, dar a pierdut în faţa lui Andrei Cristea

Jula, la prima pasă de gol pentru Duisburg
Jula, la prima pasă de gol pentru Duisburg

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 iulie 2011 18:45

Atacantul venit liber de contract de la Energie Cottbus, Emil Jula, a dat prima sa pasă de gol chiar la debutul pentru MSV Duisburg, în partida pierdută cu 3-2 în faţa echipei la care evoluează Andrei Cristea, Karlsruher.

Românul a pasat decisiv la faza din care Kevin Wolze a deschis scorul în minutul 1, dar gazdele au revenit şi au marcat de trei ori prin Iaşvili ('5), Lavrici ('6) şi Staffeldt ('22). Wolze a reuşit "dubla" în finalul primei reprize şi a închis tabela în minutul 44. Cu 14 minute înainte de ultimul fluier al arbitrului, Pliaţikas a primit al doilea cartonaş galben şi a luat drumul cabinelor.

Dacă Jula a fost integralist, Andrei Cristea nu a fost inclus în lotul gazdelor din cauza unei accidentări care îl va ţine pe bancă pînă în luna decembrie. În vîrstă de 31 de ani, Jula a marcat de 11 ori în sezonul trecut şi a dat 10 pase decisive pentru Energie Cottbus.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
sportivamm
sportivamm  •  17 Iulie 2011, 20:57

Fotografia nu este valida! Acolo se bucura dupa un gol la Cottbus! Nu ati gasit chiar nici o fotografie cu Gabi in echipamentul de la Duisburg? Catutati ca are mai multe, din meciurile de pregatire!

oldlion
oldlion  •  17 Iulie 2011, 19:33

În primil rînd poza este de anul trecut cînd Jula juca la Cottbus. Si sa spui în titlu ca a pierdut în fata lui Cristea, care este accidentat si mai sta în tribune cîteva luni....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează