INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Enache are Rusia la picioare după debutul la Rubin: "Un adevărat maestru! Ce a făcut atât de rău la Steaua?"

FOTO: Kazan First
FOTO: Kazan First

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 12:50

Presa din Rusia a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Enache, după ce ex-stelistul a jucat vineri seară primul său meci oficial pentru Rubin Kazan, 1-1 cu Anji, echipa lui Paul Anton. 

"A fost un adevărat maestru! Majoritatea atacurilor lui Rubin au avut loc pe flancul lui. Enache a trimis mingi foarte bune în careu, nu s-a temut să dribleze și să se lupte cu adversarii.

E greu de spus ce a făcut Enache atât de rău încât să-i fie arătată ușa la Steaua, la partida cu Anji a arătat foarte bine", a scris Kazan First.

Enache a fost dat afară de Becali de la FCSB în această iarnă, dar la doar câteva zile Gabi s-a înțeles cu rușii de la Rubin Kazan, unde încasează un salariu lunar de 45.000 de euro, de trei ori mai mult decât suma cu care era remunerat la FCSB. 

Vezi și:  Derby-ul Dinamo - FCSB s-a mutat în Rusia » Cum s-a terminat duelul dintre echipele lui Paul Anton și Gabi Enache

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
867819529977553
Nelu Brancoveanu  •  03 Martie 2018, 17:23

Ce titlu....parca îl vad pe Putin cum îi pupa talpile lui Enache...sunteti de tot râsul GSP....

leodede2000
leodede2000  •  03 Martie 2018, 14:36

Nu mai vorbim de Larie și Popescu, pe Larie îl mai și ea după ce le face cadou campionatul la Viitorul. Jucători de echipe mici unde nu este presiune.

leodede2000
leodede2000  •  03 Martie 2018, 14:33

Hai sa fim serioși, o petarda de jucător, un speriat. Steaua tot timpul a avut petardele ei, Râpă, Pap, Enache urmează cireașa de pe tort Morutan.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează