INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DUPĂ 6 LUNI

Ex-stelistul Lovin a revenit la antrenamentele lui Munchen 1860

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Un nou început pentru Florin Lovin la Munchen 1860.

 

Fostul mijlocaş al Stelei s-a pregătit ieri din nou sub comanda antrenorului Ewald Lienen, la 6 luni distanţă de la ruptura ligamentelor încrucişate suferită pe 12 septembrie.

Lovin a făcut o încălzire uşoară, a lovit şi balonul, dar cu multă grijă. "Încă mai am de tras, dar sînt bucuros că genunchiul nu mă mai doare. Să fiu din nou pe teren e o senzaţie nemaipomenită", a spus jucătorul în vîrstă de 28 de ani.

"Flo", cum îi spun coechipierii, şi-a fixat drept obiectiv să revină la Munchen 1860 într-un meci oficial cel mai tîrziu în aprilie. 

Ex-stelistul a fost transferat de germani vara trecută, contra sumei de 600.000 de euro, şi are contract cu gruparea bavareză pînă în 2012.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  11 Martie 2010, 18:04

acum ca nu mai e la steaua parca nu era asa de rau. oricum, avea trei viteze peste ov petre

Vezi toate comentariile (1)
Comentează