INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV A câștigat 6 trofee cu FCSB și a decis să semneze cu o echipă din prima ligă din Polonia: "Mulțumesc pentru tot, băieți!"

Pârvulescu este cotat la 300.000 de euro conform siteului de specialitate transfermarkt.de
Pârvulescu este cotat la 300.000 de euro conform siteului de specialitate transfermarkt.de

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iunie 2017 21:10

După un sezon pe care l-a petrecut la echipa din prima divizie din Austria, Sankt Pölten, Paul Pârvulescu a decis să semneze cu o altă formație, de această dată din Polonia.

Conform informațiilor GSP, fundașul de 28 de ani a ajuns deja în Polonia pentru a face vizita medicală și pentru a semna un contract cu Wisla Plock, ocupanta locului 4 în sezonul trecut din play-out.

"Mulțumesc pentru tot, băieți! A fost o plăcere să fac parte din această familie frumoasă. Toate cele bune pentru noul sezon și voi fi fanul vostru pentru totdeauna!", a scris Pârvulescu pe Facebook după despărțirea de Sankt Pölten.

Sursele GSP au dezvăluit: "Paul a avut mai multe oferte în această vară, dar a fost convins că interesul din Polonia pentru el a fost cel mai bun. A petrecut un an foarte bun în Austria, a jucat aproape meci de meci și i-a ajutat pe cei de la Sankt Pölten să se salveze de la retrogradare și să continue în Bundesliga".

La noua sa echipă, Pârvulescu va fi coleg cu un alt jucător care a evoluat în România. Este vorba de fostul dinamovist Kamil Bilinski, care în această vară a fost curtat și de Astra.

"Cu Kamil am vorbit personal de 2-3 ori. A avut deschidere. A ascultat ce i-am propus noi, a vorbit şi preşedintele, am fost în contact cu el, dar a avut o altă ofertă de la el din ţară şi a ales să rămână. Mai ales că mi-a zis că soţia e însărcinată în 7 luni şi a fost şi o chestie familială", a spus Edward Iordănescu pentru TV Dolce Sport, explicând motivul pentru care atacantul a decis să nu se întoarcă în România.

19477862 10154439312587172 376243961 n

6 trofeea câștigat Paul Pârvulescu ca jucător al FCSB: 3 titluri de campion al României, o Cupă a României, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează