INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Gâlcă a decis unde va lucra în sezonul viitor: "Am bătut palma!" » Tehnicianul urmează să semneze contractul

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 20:05

Liber de contract după despărțirea de gruparea saudită Al Taawon, tehnicianul Costel Gâlcă urmează să semneze cu o altă echipă din zona arabă, Al Ettifaq.

Cele două părți s-au înțeles în mare parte, iar ultimele detalii contractuale vor fi stabilite în următoarele zile.

"Conducerea celor de la Al Ettifaq a avut mai multe runde de negocieri cu mai mulți antrenori, dar până la urmă a decis să-l aleagă pe Costel Gâlcă. Românul a fost ales pentru experiența pe care o are în fotbalul internațional, iar faptul că a câștigat trei trofee într-un sezon în România cu Steaua a contat foarte mult. Evident, și experiența din Spania.

Cele doua părți s-au înțeles oficial, au bătut deja palma, urmând ca actele și contractul sa fie semnate în câteva zile. Cei din club au primit referințe foarte bune despre Gâlcă, iar antrenorul și-a dat acceptul să vină în Arabia Saudită", a dezvăluit, în exclusivitate pentru GSP.RO, un om important din zona arabă, care are conexiuni la mai multe cluburi din Golf.

De-a lungul carierei, Gâlcă le-a mai antrenat pe Almeria B, naționala U17 a României, FCSB, Espanyol și Al Taawon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
para.para
para.para  •  12 Mai 2017, 19:59

"Românul a fost ales pentru experiența pe care o are în fotbalul internațional": "De-a lungul carierei, Gâlcă le-a mai antrenat pe Almeria B, naționala U17 a României, FCSB, Espanyol și Al Taawon." Adevarul e ca asta da experienta internationala.

ovina2017
ovina2017  •  11 Mai 2017, 21:48
Postat de iosif_.vs pe 11 Mai 2017, 21:41

Nu mai vine, l-a umilit JJ prea rau data trecuta.. Ramanem cu Reghe sau poate vine Spuma, prietenul *** al patronului nostru.

De ce nu Prodanca? Ar ridica putin nivelul baietilor , plus ca are personalitate.

iosif_.vs
iosif_.vs  •  11 Mai 2017, 21:41
Postat de Stavarache Andrei pe 11 Mai 2017, 21:32

Galca ar trebui sa o antreneze pe Steaua . Ar putea fi o solutie chiar si pt nationala. E un antrenor bun!

Nu mai vine, l-a umilit JJ prea rau data trecuta.. Ramanem cu Reghe sau poate vine Spuma, prietenul *** al patronului nostru.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close