INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENAMENT

EXCLUSIV GSP » Prima zi din noua viaţă: Lucescu, la primul antrenament după accidentul rutier

Mircea Lucescu s-a întors la echipă
Mircea Lucescu s-a întors la echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 februarie 2012 19:52

Tehnicianul a fost aplaudat în picioare de jucătorii săi în momentul în care l-au revăzut


Mircea Lucescu a revenit în iarbă! A efectuat ieri, în Antalya, primul său antrenament alături de Şahtior după accidentul care a speriat lumea fotbalului. "Nu mă mai întrebaţi de asta. Sînt viu, vorbesc cu voi, deci trăiesc! Nu suport să mă compătimiţi, să-mi plîngeţi de milă sau să-mi vorbiţi cu sfială, sînt sănătos, gata de muncă, starea mea este să muncesc, să fiu pe teren. Chiar i-am invidiat pe cei ce au început pregătirea, au jucat fotbal, viaţa mea e pe teren, la presiune, la cazane!", a declarat antrenorul de 66 de ani.

Abia sosit la ora 15:30 în Antalya - unde a fost oprit preţ de cîteva zeci de secunde pentru fotografii de către turci - , Il Luce a programat antrenamentul la ora 17:00. Echipa ajunsese cu 3 ore înaintea tehnicianului, dar, la sosire, Srna şi Raţ şi-au strîns colegii în lobby-ul hotelului şi l-au primit cu aplauze pe profesorul lor! A fost singurul moment cînd Il Luce a fost mişcat şi a lăcrimat. Antrenorul a dat mîna cu fiecare în parte, apoi le-a transmis programul jucătorilor.

A ajuns pe gazon cu o jumătate de ceas înainte de startul fixat. A inspectat aproape fiecare minge, a dialogat cu secunzii, a atins pînă şi plasa unei porţi. Cu paşi înceţi, dar siguri, cu mîna în buzunare, a supervizat de pe margine şedinţa efectuată de unul dintre mulţii colaboratori. A afişat aerul unui monarh, trecînd de la un grup la altul şi urmărind cu meticulozitate fiecare mişcare. A zîmbit din cînd în cînd văzîndu-i pe băieţi prinşi de jocurile cu mingea. Împăratul s-a întors şi are de gînd să continue munca lui, de antrenor.

"Nu mai e timp nici de boală, nici de afaceri. Românii suferă din cauza zăpezii, acestea sînt lucruri adevărate şi reale. Încep munca, am stat prea mult degeaba. Viaţa mea e pe iarbă"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior

37 de zile au trecut de la accidentul rutier în care a fost implicat Mircea Lucescu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează