INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Nicolae Stanciu dezvăluie de ce nu a ajuns la Dinamo: "Semnasem deja contractul! Totul s-a schimbat în ultimul moment"

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2017 12:47

Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai buni jucători români ai momentului, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Mijlocașul de 23 de ani a dezvăluit că înainte să ajungă la FC Vaslui semnase cu Dinamo, dar mutarea a căzut în ultimul moment.

"Semnasem deja cu Dinamo. Impresarul Florin Manea mi-a zis atunci că Vasluiul n-o să aibă voie să facă transferuri din iarnă, să grăbim plecarea la Dinamo. Fiind copil, l-am ascultat, deși, sincer, nici eu, nici tata nu eram foarte convinși că e varianta cea mai fericită. Suntem steliști convinși.

În plus, Bucureștiul mă cam speria, știam de când veneam la loturile naționale de juniori ce agitație e-n Capitală față de atmosfera liniștită de la Alba Iulia. Până la urmă, s-a schimbat situația la Vaslui și nu m-am mai dus la Dinamo", a spus Stanciu pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul complet, în care Stanciu face dezvăluiri din cariera sa, dar și din viața personală, poate fi citit în ediția tipărită și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1070418556319100
Sorin Vasiliu  •  04 Martie 2017, 16:43

mare mincinos, semnase cu dinamo dar dinamo nu a inregistrat contractul la liga. pt ca vaslui sa renunte la precontractul semnat cu luchin. ca acesta sa poata semna cu dinamo.....nu a mai ajuns la dinamo pt ca dinamo nu l-a vrut ...a prefera sa-l aiba pe luchin si nupe el. a fost intelegere intre dinamo si porumboiu

jim_raynor
jim_raynor  •  04 Martie 2017, 14:50
Postat de nebraska pe 04 Martie 2017, 14:17

Nu ti-e rusine asa prost?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

e.moti.on
e.moti.on  •  04 Martie 2017, 14:35
Postat de John Milne pe 04 Martie 2017, 14:26

Levente te trag de urechi .

moldovene ai 10 pana acum , mai vrei

Vezi toate comentariile (8)
Comentează