INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

EXCLUSIV Replică dură a lui Laurenţiu Reghecampf după ce Victor Piţurcă a explicat de ce a refuzat să-l salute: "Ca să mă poată depăşi trebuie să se mai nască o dată!"

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 22:19

Antrenorul lui Al Hilal crede că "acest personaj, care e zero barat, în toată cariera lui nu a reuşit cît am făcut eu în doi ani".

Războiul dintre Piţurcă şi Reghecampf se duce de la distanţă, deşi amîndoi antrenează în Arabia Saudită. Ultima dispută a plecat de la remarca pe care fostul selecţioner a avut-o zilele trecute, la DolceSport, cînd a fost întrebat dacă e adevărat că, înaintea primului meci direct din Arabia, a refuzat să dea mîna cu Reghe.

Piţi: "Nu vreau să am de-a face cu această familie"
"Fix cum a povestit Reghecampf a fost, a venit să dea mîna cu mine şi i-am întors spatele. Nici nu-mi dau seama cum de a îndrăznit să vină să dea noroc cu mine. Eu am anunţat că nu vreau să am de-a face cu el şi cu nevastă-sa, care înţeleg că vorbeşte despre mine, deşi nu ştiu dacă are ceva în comun cu fotbalul. Ei sînt obişnuiţi ca în România, unde există oameni fără caracter, care azi se înjură, se scuipă, iar mîine sînt de gît. Eu nu sînt aşa. Reghe a fost jucătorul meu, l-am luat în lotul pentru Campionatul European de tineret deşi nu jucase deloc, am avut o relaţie OK cu el, dar cum a ajuns să aibă două rezultate bune a şi început să jignească".

Reghe: "Sînt şi voi fi coşmarul lui"
Reghecampf i-a dat replica, prin intermediul Gazetei Sporturilor: "Doamne, ce gîndire pot avea unii! Eu m-am dus să-l salut, nu «să dau noroc», că doar nu mai sîntem tractorişti ca pe vremea Cooperativei Agricole de Producţie din '49. Abia acum văd şi-mi dau seama prin ce am trecut cu acest personaj. Ăsta e marele Piţurcă! Rezultatele mele au vorbit de fiecare dată şi l-am bătut peste tot. El crede că eu am avut doar două rezultate?! În toată cariera lui «bogată» nu a reuşit ce am făcut eu în ultimii doi ani! Asta îl doare, îl cred. Şi-l va mai durea mult timp de-acum încolo! Ca să mă poată depăşi vreodată, trebuie să se mai nască încă o dată! Sînt coşmarul lui şi o să fiu şi de acum înainte! Eu, Laurenţiu Reghecampf, nu am jignit pe nimeni şi nici nu o s-o fac vreodată".

"Piţurcă e depăşit în momentul ăsta. Orice apariţie a lui ne face şi mai tare să credem că omul chiar nu ştie nimic. Este un zero! Am comentat destul declaraţiile acestui personaj. Nu ştiu dacă înţelege ceva din ce am spus, dar îl sfătuiesc să-şi întrebe traducătorul. Sau să-şi cumpere un dicţionar româno-român!" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Al Hilal)

17 aprilie e data la care Reghecampf şi Piţurcă se vor afla din nou faţă în faţă, în meciul Al Hilal - Al Ittihad, de această dată fostul selecţioner urmînd să joace în deplasare

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (85)
talpaiadului
talpaiadului  •  12 Ianuarie 2015, 04:36
Postat de mvradulescu pe 11 Ianuarie 2015, 09:54

Interesante comentarii ... Pun în evidență atât inteligența, cât și "subtilitățile" de limbaj ale celor ce postează ! Multe pot fi folosite ca "material didactic" la gazeta de perete a Casei Scriitorilor, atunci când se vor hotărâ să dea exemple cu expresiile și cuvintele ce nu este recomandabil să fie folosite în scris, pentru că ... spun prea multe despre "autor" !!!

Spuse analfabetul de serviciu: "se vor hotărâ". Esti vai de capul tau, te mai legi si de altii...

evolutie
evolutie  •  12 Ianuarie 2015, 00:23

de om...Comentariul tău...

romeverest
romeverest  •  11 Ianuarie 2015, 18:58

Reghecampf va ramane toata viata lui un papagal manelist si blatist !!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează