INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transferul lui Florentin Matei la o echipă de Europa League e aproape rezolvat » A trecut vizita medicală şi mai e un detaliu de pus la punct

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 15:19

Florentin Matei se află într-o perioadă foarte bună a carierei şi este la un pas de un supertransfer în această iarnă. Tînărul mijlocaş român este om de bază la Volyn, unde a avut evoluţii remarcate şi de Mircea Lucescu, dar şi de alte cluburi importante. 

Printre cei care au rămas impresionaţi de calităţile lui Matei (21 de ani) se numără şi cei de la Dnepr. Integralist în aproape toate meciurile lui Volyn, jucătorul este aproape de o despărţire de echipa unde joacă şi Eric Bicfalvi.

Şefii lui Dnepr îl vor cu orice preţ, fiind în căutarea unui număr 8, iar Matei se încadrează perfect în acest profil. Jucătorul a efectut deja vizita medicală cu Dnepr, stînd 4 zile la Dnipropetrovsk, iar în calea transferului mai stă un singur impediment. În acest moment jucătorul se află la Luţk pînă cînd cluburile se înţeleg.

500.000 de euro îl despart de Dnepr

Ocupanta locului 3 în prima ligă din Ucraina doreşte să ofere 2,5 milioane de euro pentru Matei, în timp ce şefii lui Volyn nu vor să îl lase pe jucător să plece pentru mai puţin de 3 milioane.

Aceştia profită şi de faptul că mijlocaşul mai are contract pînă la sfîrşitul anului 2016 cu Volyn, dar şi de faptul că este tînăr, iar Dnipro ar putea încasa o sumă mare pe el în viitor.

Chiar şi aşa, şansele de reuşită ale acestui transfer sînt destul de mari, iar Matei s-ar putea alătura lotului lui Dnepr începînd de săptămîna viitore. Ucrainenii sînt în cantonament la Abu Dhabi.

Remarcat după meciurile directe

Volyn şi Dnepr s-au întîlnit de 3 ori în acest sezon, o dată în campionat şi de două ori în Cupa Ucrainei. Şefii formaţiei care va întîlni Olympiakos în primăvara Europa League l-au urmărit cu atenţie şi au fost impresionaţi de calităţile conducătorului de joc de la Volyn.

I-au spus la meciul cu Ilyichivets

Matei a aflat de interesul lui Dnepr pentru el chiar după meciul din ultima etapă, cîştigat cu Ilyichivets, 3-1: "Au venit la mine şi la Eric şefii lor şi ne-au zis că ne vor. Nici nu ştiam că sînt în tribună", a spus Matei pentru GSP.RO în urmă cu două săptămîni.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
stalker87
stalker87  •  16 Ianuarie 2015, 19:02

cica ciobanul isi taie capul daca ajunge Matei fotbalist :)) poate sa incepa cu ala cu care gandeste, adica ala din pantaloni.

georgeudrescu
georgeudrescu  •  15 Ianuarie 2015, 18:45

2.5 milioane. Marș mă.

forumeer
forumeer  •  15 Ianuarie 2015, 17:59

Toti stelistii stiau ca va ajunge fotbalist cand a plecat, numai ci0bi nu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează