INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un fost stelist a ajuns în Polonia! Jucătorul a semnat cu o echipă din prima ligă » Primele declarații

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 13:09

După ce și-a încheiat contractul cu Steaua, Cornel Râpă și-a găsit echipă.

Fundașul dreapta a ajuns în prima ligă din Polonia, la Pogon Szczecin. Râpă, 26 de ani, a semnat un contract pe trei ani cu formația care acum se află pe locul 10, cu 9 puncte în 8 etape.

Transferul lui Râpă la Pogon a fost intermediat de impresarul Bogdan Apostu.

700.000 €este cota lui Râpă, potrivit transfermarkt.de

Râpă este unul dintre cei mai titrați fotbaliști români, având în palmares patru titluri de campion: 3 cu Steaua și unul cu Oțelul.

Cel mai important jucător de la Pogon este Spas Delev, iar formația este pregătită de Kazimierz Moskal. De-a lungul istoriei, Pogon nu a cucerit niciun trofeu.

"Am făcut un pas înainte. Știam că în România nu pot juca la un nivel ridicat decât la Steaua. A fost cea mai importantă echipă din cariera mea.

Sunt foarte încântat că am ajuns aici, unde oamenii m-au primit foarte bine. Chiar m-a impresionat modul în care cei de aici m-au primit. Îmi doresc să ajut clubul.

Nu trebuie neapărat să stau 3 ani. Vom vedea ce va fi. Important este să fiu sănătos și să joc cât mai bine. Îmi doresc să ajut clubul să își îndeplinească obiectivul", a spus Cornel Râpă pentru GSP.RO.

"Dupa mai multe zile de negocieri, Cornel Rapa a semnat un contract valabil pentru o perioada de 3 ani de zile cu Pogon Szczecin, o echipa ambitioasa, care isi propune sa creasca de la an la an. Au conditii foarte bune de pregatire, iar Cornel e convins ca aici a gasit mediul perfect ptr a redeveni acel jucator care cocheta cu echipa nationala" Bogdan Apostu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  12 Septembrie 2016, 14:40

Cei mai buni fundasi dreapta de la Steaua probabil au fost Ogararu si Golanski.. De Rapa nu poti spune nimic, cred ca il vor pune sa se ocupe de gazonul stadionului, e de ajuns sa plece de bezmetic in fata si sa centreze in stilul rugby-ului cum o face Adi Popa sau cum o facea Nicolita..

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Septembrie 2016, 13:42

Rapa e unul dintre cei mai slabi fotbalisti din istoria clubului pe postul respectiv, chiar daca are el 4 titluri de campion in palmares, are valoare de liga a III-a...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează