INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV UPDATE Sânmărtean s-a decis asupra viitorului său! A semnat contractul cu noua echipă

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 15:18

Situația grea de la Pandurii l-a făcut pe Lucian Sânmărtean să nu mai continue în Tg Jiu, fiind neplătit din luna iunie a anului trecut. 

UPDATE 20:45

Lucian Sânmărtean a semnat cu Al Taawon, echipa lui Costel Gâlcă! Anunțul a fost făcut chiar de echipa arabă pe contul de Twitter!

Știrea inițială!

Jucătorul dorit de Dinamo, Viitorul, dar și de Xanthi pare că a decis ce va face în carieră. Sursele Gazetei au dezvăluit că mijlocașul de 36 de ani a plecat în această dimineață din România spre Dubai, acolo de unde a primit o ofertă extrem de tentantă.

"Magicianul" cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.de a ajuns deja la Dubai, acolo unde zilele viitoare va purta ultimele discuții cu noua sa echipă.

"Este o ofertă foarte bună pentru Lucian care a dovedit că încă mai poate juca fotbal de calitate! El și-a dorit mult să revină în România, dar din păcate situația de la Pandurii l-a făcut să plece din țară și să aleagă să fie din nou departe de familie. Oferta din Țările Arabe este una foarte bună, cei de acolo și-l doresc foarte mult" a dezvăluit pentru GSP.ro un apropiat al fotbalistului.

În urmă cu câteva zile, Sânmărtean recunoaștea discuțiile cu Dinamo și Viitorul, dar explica în același timp că își dorește un transfer afară:

"Am avut o discuție foarte frumoasă cu domnul Andone, un om care cunoaște fotbal. I-am explicat ce oferte am și din alte părți. A rămas să mai discutăm şi o să vedem ce se va întâmpla. Am discutat și cu Gică Hagi. E o deosebită plăcere să asculți un om de așa calitate, e flatant pentru mine că îl interesez. Am discutat puțin și i-am explicat și dânsului că prioritar e un transfer afară! Nu mă grăbesc, sper să se clarifice totul cât mai repede și apoi vom vedea unde ajung".

Fotbalistul este impresariat de Anamaria Prodan, cea care are mai multe relații în Țările Arabe, aceasta fiind și cea care l-a dus pe Lucian la Al Ittihad în sezonul 2015-2016, atunci când s-a despărțit de Steaua. Momentan nu se cunoaște numele echipei.

"Negocierile fiind avansate, orice informație privind echipa ar putea da peste cap tot transferul", spus sursele ziarului.

2 goluri și un assista reușit Sânmărtean pentru 17 meciuri în tricoul Pandurilor

Sânmărtean, 36 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Gloria, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al Ittihad. Din vară a evoluat la Pandurii, dar şi-a reziliat contractul cu echipa gorjeană din cauza problemelor de la echipă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  14 Ianuarie 2017, 10:22

Aveti in poza pe care tot voi ai pus-o in articol numele corect al echipei respective si voi tot gresit scrieti numele. In plus, daca faci un search pe google cu numele asa gresit cum il scrieti voi, tot gasesti numele corect. Amatorilor!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  13 Ianuarie 2017, 18:49
Postat de John Milne pe 13 Ianuarie 2017, 17:16

Nu esti la cules astazi ?

OOPS.. PAI PAI..NU MAI AM NEVOIE..UITE TE AM PESCUIT PE TINE..HI HI..MARE... ESTI BAH :)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Ianuarie 2017, 18:40
Postat de Dragos Nastase pe 13 Ianuarie 2017, 17:32

Mesaj ptr ariciu de Negoița Transferam si noi Dinamo pe cineva ?.

sa zici mersi ca nu a ajuns la noi fosila asta. ce naiba sa mai faci cu el ? in a 2-a repriza e mort...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează