INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

EXCLUSIV UPDATE // VIDEO Alexandru Bourceanu, accidentare horror în Rusia! A urlat de durere pe teren + A fost transportat de urgență cu avionul la Moscova

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 22:18

Alexandru Bourceanu, 32 de ani, mijlocașul celor de la Arsenal Tula, a suferit o accidentare cumplită în meciul din această seară cu Ural, 1-1.

update 22:45

Verdictul inițial al medicilor, fractură de tibie, este confirmat de apropiații fotbalistului. Bourceanu va ajunge de urgență cu avionul la Moscova, iar de acolo va pleca în Germania, unde urmează să fie operat.

În aceste momente, Alex a decolat spre capitala Rusiei, iar de acolo urmează să plece sâmbătă dimineața către Germania

Știrea inițială

După un tackling al unui adversar, Bourceanu a fost pus la pământ. A încercat să se ridice, dar a început să urle de durere, cerând intervenția echipei medicale.

Diagnosticul preliminar este de fractură de tibie, iar jucătorul a fost transportat de urgență cu avionul la Moscova pentru investigații! Din primele informații, perioada de pauză ar fi de 6 luni.

Bourceanu a semnat acum o lună prelungirea pe un an cu Arsenal Tula, unde încasează 45.000 de euro pe lună.

VIDEO CU FAZA, LA MINUTUL 6:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
luciann
luciann  •  09 Decembrie 2017, 12:54
Postat de Anton Marius pe 09 Decembrie 2017, 11:33

Minutul 67 , nu 6 :))))

Minutul 6 din rezumatul respectiv...

luciann
luciann  •  09 Decembrie 2017, 12:53
Postat de cpt.ahab pe 09 Decembrie 2017, 09:50

Astia de aia-s fecesebisti: traiesc intr-o realitate paralela! Cu imaginile in fata, sustin niste aberatii. Cam cum e si cu aia cu Andone, care si-ar fi dat chilotii jos in fata lui Valentin. Sunt imagini care demonstreaza ca a facut doar niste semne obscene, dar capetele patrate o tin pe a lor. Pentru fecesebisti Al. Tudor e dinamovist, FCSB-ului i se cuveneau ultimele titluri ( cele cucerite de Astra si Viitorul), la Vaslui-FCSB 0-4 n-a fost nimic necurat etc. etc. Dodel ii rupe piciorul lui Chipciu( doi inteligenti in actiune), iar ei, nu si nu, ca i l-a rupt Rus! Te crucesti!

"Rus m-a accidentat! Tănase mă lovește puțin, dar Rus m-a lovit, fără să vrea. Nu cred că mai contează lucrul acesta. Nu știu dacă dinamoviștii au jucat foarte foarte dur...așa sunt derby-urile. Eu nu mă feresc de contact, probabil că de aceea m-am și accidentat. Suntem mult mai buni ca ei și din frustrare au intrat așa, dar nu putem să-i acuzăm. La Chiricheș a fost intenție. E posibil să stea și mai mult decât mine, dar am vorbit cu el și se pare că e mai bine. Dacă eram lovit cu intenție, poate altul era și discursul meu acum", a încheiat mijlocașul.

spinoza
spinoza  •  09 Decembrie 2017, 11:37

Nashpa! Greu pentru Alex mai ales la 32 de ani... Sanatate!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează