INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Fanii lui Al Hilal nu sînt de acord cu reîntoarcerea lui Cosmin Olăroiu » Reacţii dure împotriva tehnicianului român!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 17:17

După ce presa din Dubai a scris să oficialii grupării Al Ahli se gîndesc să-l dea afară pe Cosmin Olăroiu din cauza rezultatelor slabe de la echipă, au apărut primele informaţii că românul s-ar putea întoarce la Al Hilal, în locul lui Laurenţiu Reghecampf.
Fanii saudiţi au reacţionat dur pe reţelele de socializare după ce s-a scris de posibila revenire a lui Cosmin Olăroiu la echipă. "Nu mai are ce căuta la noi! Vine doar după bani, să nu-l prindem că se întoarce înapoi. N-a fost în stare să califice echipa naţională în finala Cupei Asiei, iar în Dubai e pe un loc ruşinos!", scriu fanii pe Facebook şi Twitter.

Olăroiu susţine că, dacă va fi dat afară, Al Ahli Dubai trebuie să-i plătească clauza de reziliere de două milioane de de dolari. "Eu nu-mi dau demisia!", a punctat Oli.

Preşedintele demisionar îl susţine pe Reghe
Preşedintele clubului Al Hilal, prinţul Abdulrahman bin Musa'ad bin Abdulaziz, a decis să plece de la club şi şi-a dat demisia ieri. Abdulrahman a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Reghecampf şi cel care l-a apărat pe tehnicianul român după fiecare rezultat mai slab al echipei sale. Tehnicianul român este susţinut şi de jucătorii echipei, care pregătesc deja meciul de marţi din campionat cu Al Orubah.

CITEŞTE ŞI: Prima reacţie din tabăra lui Reghe după ce arabii au scris azi că a fost demis

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
88gore88
88gore88  •  15 Februarie 2015, 23:18

Va spun yo cum a fost,am vazut yo bine... Fanii lui Al Hilal l-au aplaudat minute-n sir pe Reghe.El statea in pozitia de drepti si dintr-o data s-a trezit cu 40.000 de aplauze pe urechea stanga.De aici si vorba:"s-a culcat pe o ureche".Dezmeticit,a incercat sa gestioneze pozitiv situatia intreband in jur "cum ma cheama?"...."cine sunt?"...iar ultimile sale cuvinte inainte de lesin au fost:"Anamaria,ne-am calificat..."

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Februarie 2015, 20:27
Postat de protech pe 15 Februarie 2015, 18:50

Chiar azi dimineata am citit stirea in care jucatorii mai ca il lua la bataie pe regheton. Acum il sustin.. a "vorbit" prodanca cu ei :))

N-ai inteles, jucatorii deja l-au batut, acum il sustin sa nu cada din picioare...

talpaiadului
talpaiadului  •  15 Februarie 2015, 20:25

Auzi la suporterii aia, cica Olaroiu vrea sa vina la ei numai pentru bani, cand de fapt Oli e din copilarie fan al lui al haleala, ei nu vad cat e de mare? :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează