INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LENS - BORDEAUX 1-0

Fanii lui Lens au rîs de jucătorii lui Boloni: "Haideţi, caprelor, alergaţi!". Boloni: "Suporterii sînt manipulaţi"

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 12:52

Aflată cu un picior şi jumătate în liga secundă franceză, Lens a învins-o miercuri seară pe Bordeaux (1-0), prima victorie din 19 martie şi întîiul succes acasă după patru luni cu Loţi Boloni antrenor!

În timpul meciului, fanii, supăraţi pe jucători şi pe conducători, nu i-au încurajat pe roş-galbeni nici măcar o dată, au afişat pancarte maliţioase, i-au ironizat permanent şi au fluierat cînd arbitrul le-a anulat oaspeţilor un gol regulamentar.

"Haideţi, caprelor, alergaţi!", au scandat suporterii. Pe marginea tribunei, bannerele descriau exact sentimentele lor: "Fidelitatea noastră nu are egal decît în mediocritatea voastră!", "Faceţi loc tinerilor!", "Toţi sînteţi vinovaţi", "Voi ne-aţi ucis echipa. Vrem o echipa demnă de acest public" sau "Martel, demisia!".

La sfîrşit, după o partidă cîştigată în minutul 87 ( Lens, locul 19, are 34 de puncte, la 6 lungimi de Monaco, ultima care se salvează de la retrogradare), Boloni şi-a manifestat nemulţumirea: "Tristeţea fanilor nu e mai mare decît a noastră. Le înţeleg supărarea. Chiar şi aşa însă, comportamentul lor nu face cinste publicului din Lens. Totuşi, exagerez cînd spun public. E doar un nucleu care manipulează şi care îi influenţează pe ceilalţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sunbolovan
sunbolovan  •  12 Mai 2011, 13:22

daca antrena la noi cu rezultatele astea era schimbat de vreo 5 ori pana acum...asta e diferenta dintre patronii lor si ai nostri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează