INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone ar putea prinde un supertransfer » E pe lista unei echipe obișnuită cu trofeele

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 14:14

Florin Andone s-a zbătut și a alergat foarte mult în cele 61 de minute jucate în meciul de deschidere de la Campionatul European dintre Franța și România, scor 2-1.

Dăruința arătată pe teren i-a impresionat pe spaniolii de la Sevilla, scrie cotidianul andaluz ABC ediția de Sevilla. O ofertă oficială va fi făcută abia după ce câștigătoarea ultimelor trei ediții a Europa League va scăpa de atacanții Immobile, Llorente și Juan Munoz pe care vrea să-i vândă sau să-i împrumute.

20.000.000 €
va deveni clauza de reziliere a lui Andone dacă echipa sa va promova în La Liga. În acest moment, românul are clauză de reziliere de 10 milioane de euro

De la Sevilla ar putea pleca și golgeterul Kevin Gameiro, care are mai multe oferte de la echipe importante.

Una dintre probleme în ceea ce privește transferul lui Andone la Sevilla ar putea-o reprezenta faptul că atacantul abia și-a prelungit contractul cu Cordoba până-n 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
284678445254382
Intec Dumitru  •  12 Iunie 2016, 11:51

Pa-pa-ga-lilor - numai prosti.....

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  12 Iunie 2016, 04:41

Pentru băgătorul de seamă craiova007: mai bine continuai să spargi semințe pe buza şanțului, decît să intri pe un teren care ți-e complet străin; doar trei vorbe ai scris şi absolut toate sunt prostii! "Agronomist" (??) şi "incultivat" (???) sunt invențiile tale olteneşti din vremea cînd ai picat corigența la limba română, ele neexistînd în fondul nostru lexical, în timp ce "zootehnician" nu-l poate combate pe "zootehnist", fiind sinonime. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

soextragpe
soextragpe  •  11 Iunie 2016, 18:29

Andone e golgheterul ligii a doua spaniole. Asta l-a adus în atenția Sevilliei, nu dăruința din meciul cu Franța, care a durat pentru el 61 de minute. Vorbim de un sezon întreg de goluri pentru echipa sa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează