INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone, cel mai eficient atacant al lui Deportivo! E la egalitate cu Cristiano Ronaldo și Bale

FOTO: facebook.com/RCDeportivo/
FOTO: facebook.com/RCDeportivo/

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 12:22

Golul marcat de Florin Andone cu Villarreal, 1-1, l-a făcut și cel mai bun marcator galician în acest campionat. Atacantul român îi depășește pe ceilalți atacanți de la Deportivo La Coruna, Adrián López și Lucas Pérez la acest capitol. 

A revenit după două luni și jumătate printre titulari la Deportivo și, deși a jucat foarte puțin cu noul antrenor, e cel mai eficient atacant al galicienilor. Golul înscris pe finalul partidei cu Villarreal (1-1), al patrulea în acest campionat, i-a fixat lui Florin Andone o medie de 191 de minute disputate pentru o reușită în actuala LaLiga.

Doar de 7 ori titular

"Acest meci a fost un examen pentru mine și l-am trecut. Aveam mare nevoie să marchez ca să-mi recapăt încrederea", declara românul după primul meci ca integralist cu Cristóbal Parralo.

"Tricolorul" e cel mai bun din compartimentul ofensiv al lui Dépor, depășindu-i pe Adrián López, 3 goluri, o reușită la 260 de minute în medie, și pe Lucas Pérez, 4, un gol la fiecare 277 de minute. Mai ales în condițiile în care Andone a jucat și cel mai puțin dintre cei trei: nu a fost decât de 7 ori titular, față de Lucas Pérez, 12, și de Adrián López, 8. 

4 goluri are Florin Andone în acest campionat pentru Deportivo, egalul madrilenilor Ronaldo, Bale și Isco

20 e procentul reușitelor românului din totalul golurilor marcate de galicieni în campionat, locul 28 în actuala LaLiga. Primul e Gerard Moreno (Espanyol), 7 goluri din 15 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
capca1
capca1  •  09 Ianuarie 2018, 15:08

Dacă fotbalul ar fi un fel de crăpat de lemne, Andone ar fi campion mondial ! Sare mingea din el de zici că-i , tot, numai din colțuri, cel puțin asta arată la națională. Dar, uite că la echipa lui de club dă goluri. Să mai zică cineva că fotbalul e un sport logic ! :)

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Ianuarie 2018, 13:07

Lasati-l pe Andone. Vrem cu sumudica (cu litera mica)! Dar sa veniti pregatiti, detaliat pe ore ce a facut azi. Si cat mai multe poze cu el pe cal, pe sub gard, pe wc (turcesc), in timp ce se spala pe dinti (asta chiar o sa fie ceva unic), in timp ce adoarme cu gura deschisa la un discurs al lui Erdogan (eventual o executie publica live on tv ca ce de acum cateva luni), cum a copilarit el pe bulevardul Magheru, cum a fost el un fotbalist de exceptie al Romaniei, etc. Din astea vrem, nu cu fotbal. Hai, gata, v-am dat destule idei, astept cu nerabdare norma de 8-10 articole pe zi cu romanul adevarat sumudica.

roadghost
roadghost  •  09 Ianuarie 2018, 13:00

Suntem o tara de vopsitori, nu mai stim cum sa sucim statistica pt a ne pune intr-o lumina buna...pai asa si Ianis e in serie A intre primii 10 jucatori sub 21 de ani cu cetatenie romana/turca nascuti intr-o joi ploioasa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează