INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO

Florin Andone, cel mai scump fotbalist cumpărat de Deportivo în ultimii 9 ani, promite să confirme efortul financiar făcut: ”Marele pariu”

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 00:00

Florin Andone și-a început oficial aventura în Galicia.

Sosit luni în La Coruna, atacantul român de 23 de ani a efectuat ieri vizita medicală, semnând acordul până-n 2021 cu Deportivo. Golgeterul Cordobei din stagiunea trecută în Segunda Division este văzut ca "Marele pariu" de presa locală.

"Sunt foarte fericit, era vital pentru mine să pot juca în prima ligă. Vreau să le mulțumesc celor de la Deportivo pentru efortul financiar făcut. Nu simt nicio presiune în plus pentru că au plătit atâția bani pe mine. A fost clubul care m-a dorit cel mai mult și sper să stau aici cinci sezoane", a spus Andone la prima întâlnire cu jurnaliștii din La Coruna. Florin a și făcut prima ședință de pregătire alături de noii colegi: "Eu mereu încerc să dau tot ce pot să-mi ajut coechipierii și antrenorul. Sunt foarte încântat de alegere și de-abia aștept să-mi intru în ritm. O să trag tare la antrenamente".

4.700.000 €plus 30% dintr-un viitor transfer o costă pe Deportivo transferul lui Andone de la Cordoba

5 goluriși o pasă decisivă a reușit atacantul român în unicul sezon din Primera jucat în 2014-'15 cu Cordoba

"Nu-mi place să pierd, am o mentalitate de învingător. Dacă-mi voi păstra foamea de performanță pe care o am și voi continua să muncesc, totul va fi bine"
Florin Andone, atacant Deportivo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
etoilerouge
etoilerouge  •  27 Iulie 2016, 11:09

Imediat dupa finalul Euro 2016, plangeau ziarele ca suntem praf, ca nu ne mai ia nimeni jucatorii, de prosti ce suntem. In doua saptamani aflam ca Andone joaca in prima liga a Spaniei, cotata cel mai puternic campionat din lume, Chipciu pleaca la Anderlecht, cel mai titrat club din Belgia, si se pregateste Stanciu, pe cateva milioane de euro. N-ai zice ca suntem tocmai petarde, nu?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iulie 2016, 09:27
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Iulie 2016, 09:08

...era bine sa nu dai in bara cu Albania...ce o sa faci la descultii astia ?...te bati la retrogradare ?...n o sa te mai ia nimeni de aici...

invers : si-au luat teapa cu *** aista. asta s-a apucat de futbol la 19 ani, daca nu stii, nu mai scrie, ovidiule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Iulie 2016, 09:08

...era bine sa nu dai in bara cu Albania...ce o sa faci la descultii astia ?...te bati la retrogradare ?...n o sa te mai ia nimeni de aici...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează