INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Florin Andone, lăudat de un antrenor din La Liga: "E un mare jucător"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 20:50

Florin Andone e anunțat titular în meciul pe care Deportivo la Coruna îl va juca duminică pe teren propriu în compania lui Athletic Bilbao. Antrenorul oaspeților e sigur că va avea un meci greu și l-a evidențiat pe atacantul român.

Ernesto Valverde, tehnicianul lui Athletic Bilbao, e încrezător înaintea meciului de pe El Riazor, însă se așteaptă la un adversar greu în persoana lui Florin Andone.

"Depor este o echipă foarte ordonată, care, în ciuda plecărilor suferite în această vară, a reușit să-și păstreze coloana vertebrală, cu Mosquera, Sidnei și Fajr. Alături de ei au un mare jucător, precum Florin Andone", a declarat Ernesto Valverde la conferința de presă.

"Ei sunt e o echipă așezată foarte bine în teren. Gizka Garitano pregătește foarte bine tactic partidele și Albentosa este periculos pentru șuturile sale. Sper să nu pierdem controlul în zonele importante"
Ernesto Valverde

Deportivo la Coruna ocupă locul 6 în La Liga, cu 6 puncte, în timp ce Athletic Bilbao a pierdut primele două jocuri în campionat și nu are niciun punct, fiind pe poziția a 19-a. Cele două formații se vor întâlni duminică, de la ora 21:30.

Ernesto Valverde (52 de ani) e unul dintre antrenorii importanți ai Spaniei. Acesta a jucat finala Cupei UEFA din 2007 cu Espanyol, însă a pierdut-o în fața Sevillei. Apoi a câștigat trei titluri și două Cupe ale Greciei cu Olympiakos. Cu Athletic Bilbao a cucerit Supercupa Spaniei în sezonul trecut după ce a trecut de Barcelona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ifrimvictor
ifrimvictor  •  10 Septembrie 2016, 17:28

Un atacant de mare clasa, Florin Andone. Are o eficienta de invidiat: 0 goluri in 3 prezente la U19 si 1 gol (si ala din intamplare) din 10 prezente la seniori. Eu l-as include intr-o galerie selecta a valorilor fotbalului romanesc, alaturi de Cocis si Florescu.

chromophobia
chromophobia  •  10 Septembrie 2016, 07:43
Postat de lacatusdinamovistu pe 09 Septembrie 2016, 21:59

super atacant Florin Andone ..mai trebuie maturitae in joc si experienta ..e peste Tanse cu 100 de ori

Andone e atacant,Tanase nu e atacant.Compari motocicleta cu masina

1027464943938561
Horia Olteanu  •  10 Septembrie 2016, 02:48

Deportivo are doar 4 puncte , nu 6 , a facut 0-0 in deplasare la Betis

Vezi toate comentariile (6)
Comentează