INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SUNDERLAND

Florin Gardoş, lăudat deşi a greşit la golul primit de Southampton la Newcastle: ”Tare ca stînca”

Articol de - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 18 ianuarie 2015 19:38

Fostul internaţional englez Danny Mills a remarcat ”modul cum iau decizii Gardoş şi Fonte. Ştiu cînd să joace balonul şi cînd să rezolve simplu o fază periculoasă”

Putea fi o seară perfectă pentru Florin Gardoş, sîmbătă, la Newcastle (2-1), dacă nu era acel scurtcircuit din minutul 29. Cu pasa lui Cabella în faţa porţii lui Southampton şi tacklingul disperat al ex-stelistului, care a respins în Gouffran şi de acolo balonul a ricoşat în plasă.

Practic un cadou făcut gazdelor, ce egalau astfel la unu, taxat prompt de specialiştii BBC. "A fost o lipsă de comunicare între Forster şi Gardoş. Mingea era a portarului. Toată ziua. El trebuia lăsat să rezolve", a punctat fostul jucător al lui Newcastle, John Anderson.

Altfel, numai laude. "Solid, în ciuda greşelii de la gol", l-a apreciat postul tv ESPN, în timp ce Danny Mills, fostul fundaş al naţionalei Angliei şi al lui Man. City, a concluzionat: "Apărarea lui Southampton e tare ca stînca. Îmi place cum iau decizii Gardoş şi Fonte. Ştiu cînd să joace balonul şi-l pun jos, dar ştiu şi să rezolve simplu o fază periculoasă pentru poarta «Sfinţilor»".

CIFRELE LUI GARDOŞ
Tacklinguri: 8
Intercepţii: 3
Intervenţii decisive: 5
Şuturi blocate: 1
Faulturi: 0
Nota: 6 (în Mail on Sunday)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cipinho79
cipinho79  •  19 Ianuarie 2015, 11:20

Greseala e mult spus, daca ar fi ratat tacklingul atunci ar fi fost vorba de o greseala. Gardos a venit perfect pe alunecare a lovit mingea curat catre lateral si doar ghinionul ca mingea sa sara in Gouffran. E drept ca ar fi putut lasa mingea portarului dar a dat drumul la alunecare si era greu sa mai se opreasca fara sa fi jenat portarul.

valiii
valiii  •  19 Ianuarie 2015, 09:46

aia nu se poate numi greseala ,a incercat sa respinga si a dat mingea in ala,ii se putea intampla oricui ,per total daca koeman incepe sa te foloseasca meci de meci eu zic ca nu mai e nicio indoiala ca ai valoare,bravo florine ,tine-o tot asa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează