INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO Florin Niță, criticat dur în Cehia pentru gafa din ultima etapă » Propriul antrenor l-a pus la zid: „O greșeală uriașă! E plătit regește aici, a fost vina lui”

Florin Niță, distrus după gafa din meciul cu Zlin // Foto: Imago
Florin Niță, distrus după gafa din meciul cu Zlin // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 17:46 / Actualizat marti, 23 mai 2023 18:41

Florin Niță, 35 de ani, lăudat deseori până acum de antrenorul lui Pardubice, a fost vinovat la golul înfrângerii echipei sale, 1-2 cu Zlin, e aproape de retrogradare și Radoslav Kovac l-a criticat: „Ne-a ajutat la multe partide, dar acum trebuie să fim sinceri și să admitem că am pierdut din cauza lui. De neiertat”.

Florin Niță, 35 de ani, împrumutat până la sfârșitul sezonului de Sparta la Pardubice, și-a salvat echipa de multe ori până acum, a ajutat-o să scape de ultimul loc, dar gafa din weekend, decisivă la înfrângerea acasă cu Zlin (1-2), o pune iar într-o situație dificilă. Pe poziție de baraj, la doar un punct deasupra „lanternei" Zlin, cu numai două etape înainte de final.

Niță a lăsat mingea să treacă și adversarul a marcat din spatele lui. În poarta goală!

La eșecul cu Zlin, era minutul 86 când goalkeeperul naționalei a lăsat mingea să treacă peste el, deși putea să o prindă, la o centrare plouată. Numai că în spatele lui era Fantis, atacantul adversarilor, care a înscris cu ușurință în poarta goală.

Antrenorul Radoslav Kovac, care îl lăudase deseori, mai ales după ce a apărat două penaltyuri la 2-0 cu Brno, l-a criticat cu asprime. „O greșeală uriașă, o nebunie ce s-a petrecut. Ne-a ajutat la multe partide, dar acum trebuie să fim sinceri și să admitem că am pierdut din cauza lui. De neiertat”, a declarat Kovac presei cehe.

Colegii îl susțin pe Niță: „Am mai văzut erori în fotbal. Dar el ne-a adus multe puncte”

Tehnicianul lui Pardubice știe că „se întâmplă să greșim”, dar anunță că „trebuie să vorbesc cu el. E experimentat, e plătit regește aici, a fost vina lui. I-a făcut un cadou lui Zlin”.

Potrivit cotidianului praghez Blesk, mijlocașul Michal Hlavaty a discutat cu Niță în vestiar după meciul pierdut duminică. „Am mai văzut erori în fotbal. Nu îl vom critica pe Florin acum, la greșeală, pentru că ne-a adus multe puncte”, a afirmat jucătorul ceh.

„Tricolorul” a primit 20 de goluri în 16 partide disputate la Pardubice.

Citește și alte știri despre stranieri: 

„Au demarat negocierile cu Rădoi” » Cine îl vrea pe Mirel, după demiterea de la Al Tai

Ianis Hagi a înscris după 488 de zile și a plâns pe teren: „Mi-a trecut prin fața ochilor întregul an”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează