INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  COMPARAȚIE

Jucătorul român care îl impresionează pe Răducioiu: „Are potențialul să devină un viitor Van Dijk”

Virgil van Dijk va rămâne la Liverpool până în 2025!
Virgil van Dijk va rămâne la Liverpool până în 2025!

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 08:09 / Actualizat duminica, 06 august 2023 09:28

Florin Răducioiu se declară fanul fundașului central Radu Drăgușin (21 de ani).

Legitimat la Genoa, echipă care a promovat în Serie A, și internațional de seniori, Radu Drăgușin a fost lăudat de fostul mare internațional, care l-a comparat cu olandezul Virgil Van Dijk, căpitanul lui Liverpool.

Basarab Panduru și-a pierdut răbdarea cu un antrenor din Superligă: „Mă mir că mai e în prima ligă! Să mai vină și alții, să îi vedem și pe ei”
Botoșani - FCU Craiova 0-1
Basarab Panduru și-a pierdut răbdarea cu un antrenor din Superligă: „Mă mir că mai e în prima ligă! Să mai vină și alții, să îi vedem și pe ei”

Florin Răducioiu îl compară pe Radu Drăgușin cu Virgil Van Dijk

După declarațiile date de Ricardo Grigore la finalul meciului U Cluj – Dinamo, Florin Răduciou și-a amintit că fundașul „câinilor” era asemănat de fani cu Virgil Van Dijk. Ulterior, fostul internațional a spus că, la ora actuală, Radu Drăgușin are calități asemănătoare cu vedeta „cormoranilor”.

„Se spunea acum câțiva ani de el (n.r- Ricardo Grigore) că ar fi, oarecum, urmașul lui Van Dijk, marele apărător al lui Liverpool.

Dar eu cred, fac o mică paranteză, că ar fi Drăgușin. Are un potențial extraordinar și poate să devină cu adevărat... Are multe calități similare cu Van Dijk. Vorbesc foarte serios. Îl încurajez foarte mult și sunt foarte aproape de acest copil. Are mare calități și posibilități să devină un viitor Van Dijk”, a declarat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Viorel Moldovan a ținut să facă o glumă: „Dacă devine Van Dijk din sezonul trecut... Mai glumim și noi. Drăgușin are calități”. 

1,91 mmăsoară Radu Drăgușin. Van Dijk are 1,93 m

  • Cu meciuri la echipa de seniori a lui Juventus, club care l-a crescut în Italia, Radu Drăgușin a mai trecut pe la Sampdoria și Salernitana. În vara lui 2022, a fost împrumutat de Genoa, iar după promovarea în Serie A, în această vară, a fost cumpărat definitiv, pentru 5,5 milioane de euro 
  • Crescut de Willem și FC Groningen și trecut pe la Celtic, Virgil Van Dijk (32 de ani) este la Liverpool din ianuarie 2018, când a fost cumpărat pentru 85 de milioane de euro, de la Southampton. S-a impus rapid la „cormorani” și a devenit unul dintre cei mai buni fundași din lume. Are în palmares, printre altele, titlul și Liga Campionilor.

Citește și: 

Florin Răducioiu, moment fabulos în studio: „Deci îl sun pe Franco Baresi acum, în direct”

Manchester City, de neclintit » Campioana Angliei nu renunță sub nicio formă la jucătorul curtat de PSG și FC Barcelona

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
octavcne
octavcne  •  06 August 2023, 13:19

Sa ne aducem aminte ca super antrenorul Bratu nici nu il baga in teren cand era selectioner la tineret. Altele erau interesele.....

mr90
mr90  •  06 August 2023, 10:45

Poate la freza ...

dpasa
dpasa  •  06 August 2023, 10:42

Bafta multa Dragusin e un mare talent care are personalitate in joc. Este dominant in suprafata lui de joc si inspira incredere.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează