INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Fostul antrenor rapidist Cristiano Bergodi îl prezintă pe Chiricheș fanilor napoletani: "Vlad e un Bonucci la Napoli"

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2015 00:00

Într-un interviu pentru postul local Radio Kiss Kiss, tehnicianul italian spune: "E un jucător important, chiar dacă nu a reușit să-și demonstreze talentul la Tottenham"

Ieri, Vlad Chiricheș și-a încheiat testele fizice la Castel Volturno, centrul sportiv al azzurrilor, la 40 de kilometri de Napoli. Și s-a pregătit separat de lot, alături de argentinianul Higuain. Va purta numărul 26 și va debuta în tricoul celest, susține Corriere dello Sport, pe 8 august, în amicalul cu FC Porto.

După ce Maurizio Sarri, omul de pe banca napoletană, a declarat că "nu eu l-am adus pe fundașul român. Era fals ce-ați scris inițial, că antrenorul a cerut acest jucător. Mercato nu e meseria mea", un alt tehnician italian l-a descris pe "tricolor" pentru suporterii de pe San Paolo.

"În urmă cu doi ani, Chiricheș era cel mai valoros apărător din România", a declarat Cristiano Bergodi la Radio Kiss Kiss. "Este un fotbalist important, chiar dacă nu a reușit să-și demonstreze talentul în Premier League. Mie, personal, îmi place mult. Cred că poate evolua foarte bine în Serie A. Mi se pare apropiat ca stil de Bonucci. E un Bonucci la Napoli". Leonardo Bonucci, 28 de ani, a cucerit 4 titluri cu Juventus și are 47 de selecții și 3 goluri pentru squadra azzurra.

"Vlad din Carpați a fost asemănat cu brazilianul Lucio. Pentru dorința de a avea mereu mingea la picior, pentru siguranța sa uneori excesivă, pentru urcările în atac pline de curaj. Un jucător cu mare personalitate, dar un lider silențios"
Gianluca di Marzio, jurnalist italian

1.500.000 €este salariul anual al lui Vlad pe San Paolo, contract pe 4 sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gilos
gilos  •  31 Iulie 2015, 10:47

Radio Kis Kis ? Asa mai zic si eu documentare din parte gsp-ului... Nimic inventat, stiri autentice !

valiza.epo
valiza.epo  •  31 Iulie 2015, 09:27

Nu inteleg de ce il jigneste Bergodi pe Bonucci?! Si de ce chefuiesc suporterii lui Tottenham ca dupa o uriasa victorie?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează