INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

FOTO Bogdan Stancu e oficial la Bursaspor: ”Mi-e foame de fotbal!”

Bogdan Stancu va avea numărul 30 la Bursa +3   FOTO
Bogdan Stancu va avea numărul 30 la Bursa

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 00:00

Stancu e oficial la Bursaspor. ”Mi-e foame de fotbal”, a declarat atacantul. Va câștiga 500.000 euro până la vară și 900.000 în fiecare din următoarele sezoane.

De ieri, Bogdan Stancu e noul atacant al Bursei. A fost prezentat presei de vicepreședintele clubului.  "Valoare și caracter, iată ce are Stancu! De aceea l-am adus. Ne-a impresionat la discuții. Ne va ajuta cu golurile lui", a declarat Ali Ademoğlu, care a scos la lumină și detaliile financiare: "I-am plătit 750.000 de euro lui Gençlerbirliği. Iar românul va avea 500.000 în această jumătate de sezon și 900.000 anual până pe 30 iunie 2019".

"Sper să pot juca în zece zile"

Stancu, de-abia refăcut după fisura de metatarsian suferită în noiembrie, a limpezit situația: "Am stat șase săptămâni și jumătate din cauza accidentării. Nu sunt încă 100 la sută, dar sper ca în maximum zece zile să pot juca. Mi-e foame de fotbal".

Ce înseamnă acest transfer? "Un pas înainte. Aici, obiectivul e Top 5. Întotdeauna am avut meciuri dure la Bursa. Echipă foarte bună și fani înfocați, care nu te abandonează niciodată. Am primit mai multe oferte, și din Turcia, și din străinătate, însă Bursaspor m-a atras cel mai mult".

"Tricolorul" în vârstă de 29 de ani a dezvăluit că "am discutat cu antrenorul Hamza Hamzaoğlu la telefon. Mi-a zis că m-a urmărit de multe ori și de-abia așteaptă să lucrăm împreună".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează