INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

FOTO Mitroglou a cîştigat la scor primul duel cu Lazăr, în campionat » Românul, după meci: "La naţională îl putem anihila"

foto: Cristi Preda +3   FOTO
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 10 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 22:56

PAOK, echipa lui Costin Lazăr, a fost umilită în această seară în deplasare, cu Olympiakos, 0-4! Românul a jucat pînă în minutul 70, cînd a fost înlocuit cu Ninis, şi a încasat un galben în prima repriză.

Atacantul lui Olympiakos şi al naţionalei Greciei, Konstantinos Mitroglou, a deschis scorul, celelalte reuşite fiind semnate de Saviola, Fuster şi Campbell.

" Grecia nu e de speriat, putem să ne calificăm. Sînt sigur că după această dublă eu şi colegii mei de la PAOK n-o să ne vorbim o săptămînă. Ori o parte, ori cealaltă o să fie supărată pentru ratarea calificării.

Cel mai periculos adversar e clar Mitroglou, care a şi marcat în această seară. Sînt sigur însă că avem suficiente arme în defensivă pentru a-l anihila. Îmi pare rău de Chiricheş, e o mare pierdere, dar sper ca înlocuitorul lui să fie la înălţime", a declarat Lazăr după joc.

El rămîne în această seară la Atena, iar în zori are avion spre Bucureşti pentru a răspunde convocării.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dash.berlin
dash.berlin  •  02 Decembrie 2013, 10:43

si l-am anihilat de ne-a dat trei boabe :D

zidane92
zidane92  •  11 Noiembrie 2013, 14:03
Postat de putregaiu pe 11 Noiembrie 2013, 06:59

Da ma da si Olanda ne-a dat cu terenu-n cap dar cu ajutorul lui Chichirichi care vine la nationala ca la spa sa se relaxeze si se fereste ca un bibelou de portelan

lasati ma orgoliile la o parte macar acuma trebuie sa tinem toti cu nationala si cei care o compun fie ca suntem stelisti,dinamovisti,etc eu sunt increzator ca gardos il va tine in frau pe mitroglu a avut 2 meciuri foarte bune in care l-a anihilat pe streller deci poate face acelasi lucru cu mitroglu sau samaras ,ideea e ca noi avem un lot de 14-15 jucatori maxim din pacate pentru ca piturca nu s-a abtinut nici de data asta sa nu dea cu bata in balta si sa convoace straini de fotbal ca gaman,latovlevici,lung jr,luchin,cocis sau grigore

alpin
alpin  •  11 Noiembrie 2013, 08:52
Postat de torque07 pe 11 Noiembrie 2013, 08:45

Nu era rea ideea. Dar i-ti dai seama ca nu se mai intorcea in Grecia...sau mai rau..Nu se mai intorcea in Romania

M-am gandit si eu la asta! Dar, la razboi ca la razboi. Exista si pierderi. In schimb, scapa de injuraturile pe care le primeste, deobicei, pe aici!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează