INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

FOTO Oficial! Boloni a fost prezentat la noua echipă! Va lucra alături de omul care l-a adus la Standard Liege

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 16:24

Ladislau Boloni a fost prezentat oficial drept noul antrenor principal al grupării belgiene Antwerp, proaspăt promovată în prima ligă belgiană.

La Antwerp, Boloni va colabora cu Lucien D'Onofrio, care l-a adus omul pe tehnicianul român la Standard Liege în 2008 și care în prezent este directorul de la Antwerp.

Tehnicianul român a semnat o înțelegere valabilă pentru două sezoane.  Antrenorul de 64 de ani a antrenat ultima dată în 2015, când a stat pe banca echipei saudite Al-Ittihad. 

Boloni a câștigat un titlu de campion în Belgia, în sezonul 2008-2009, când antrena Standard Liege.

"Mă bucur că am posibilitatea de a dezvolta acest proiect frumos. Suntem ambițioși, dar trebuie să muncim din greu" Ladislau Boloni, la prezentarea de la Antwerp

În ultimele săptămâni a fost adusă în discuție tot mai des varianta ca Boloni să ajungă pe banca echipei naționale, pentru a-l înlocui pe Christoph Daum în urma rezultatelor slabe din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

România a obținut doar 6 puncte în 6 meciuri și are șanse minime de a participa la turneul final din Rusia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mioriticul
mioriticul  •  16 Iunie 2017, 19:48
Postat de tihi pe 16 Iunie 2017, 17:48

Bölöni László este unul dintre etaloanele fotbalului romanesc!! Atat ca om,ca fotbalist si antrenor, a demonstrat ca este serios,cult,educat si priceput !!!

Ai etalat toate motivele pentru care nu va veni in fotbalul becalifer.

glont
glont  •  16 Iunie 2017, 18:22

Sa fim seriosi, este un mare anti ROMANIA. A si declarat acest lucru. In aceste conditii calitatile de mare fotbalist sau antrenor nu mai conteaza.

tihi
tihi  •  16 Iunie 2017, 17:48

Bölöni László este unul dintre etaloanele fotbalului romanesc!! Atat ca om,ca fotbalist si antrenor, a demonstrat ca este serios,cult,educat si priceput !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează