INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Fragilissimo! » Chivu out de la Inter după ce s-a lovit iar la piciorul drept

Chiar înainte să-l aibă antrenor pe Benitez, Chivu s-a plîns de probleme cu degetele piciorului drept // Foto: Reuters
Chiar înainte să-l aibă antrenor pe Benitez, Chivu s-a plîns de probleme cu degetele piciorului drept // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 22:09

Operat de două ori în acest sezon la degetul al doilea, fundaşul român ratează al doilea meci în 5 zile din cauza unei contuzii suferite la un alt deget.

Chivu nu scapă de chinurile provocate de piciorul drept. Integralist sîmbătă în "Derby d'Italia" cu Juve (1-2), Cristi s-a ales cu o entorsă şi o contuzie, care-l fac să rateze două meciuri la Inter în ultimele 5 zile. Şi nu e de vină degetul al doilea, deja operat de două ori (fără succes) în acest sezon, ci un altul!

Fundaşul român n-a fost convocat pentru restanţa de miercuri, 2-0 cu Sampdoria, şi va rămîne în afara lotului nerazzurrilor la întîlnirea cu Atalanta de mîine seară. Chivu nu s-a putut pregăti normal în cursul săptămînii, iar ieri s-a antrenat separat alături de şase colegi. Dar Stramaccioni speră să-l aibă cu Cagliari şi, mai ales, în returul semifinalei Cupei Italiei cu AS Roma, pe 17 aprilie (1-2 în tur).
Acesta e cel mai zbuciumat sezon al lui Chivu la Inter, pentru care n-a jucat decît de 8 ori titular în 13 meciuri în toate competiţiile.

Ghinion mai mare nu a avut decît în ediţia 2004-2005, cînd a prins tot 13 partide şi 933 de minute în total la AS Roma. Atunci "Swarovski" venea după fractura metatarsianului al cincilea, culmea la acelaşi picior drept fragilissimo!, suferită în vacanţă la o partidă de fotbal-tenis.

Schimbă medicul la vară
Lanţul de accidentări din lotul Interului în acest sezon, culminînd cu leziunea musculară a lui Palacio (out 2-3 săptămîni), l-a forţat pe Moratti să schimbe medicul. Franco Combi e printre cei responsabili de durerile lui Chivu de la piciorul drept (ambele operaţii greşite) şi va pleca la vară! Celebrul ortoped olandez Nick Van Dijk a mărturisit că nici o a treia intervenţie nu-i garantează rezolvarea problemelor.

29 de meciuri din 47 a ratat Chivu din cauza accidentărilor în actuala stagiune la Inter, 19 în Serie A şi 10 în Europa League

907 minute a prins fundaşul român, reuşind un gol şi o pasă decisivă în acest sezon în Serie A, Cupa Italiei şi Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mannuro
mannuro  •  06 Aprilie 2013, 10:41

acum poate intelegem de ce sa retras de la nationala....nu inteleg absolut nimic in legatura cu marele nazist RADU STEFAN...poate sa simntit stingher ca nu a inteles tactica marelui PITZZI...asta ar fi singurul motiv adevarat , soldat fiind in armata ss lazio invatat sa atace si sa chinuie arversarul sa prins ca tactica lui PITZZI este sa fim chinuiti..repetabil...???? sa retras oare ca are o relatie si el ci VIKA?:))))

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  06 Aprilie 2013, 08:09

pacat ca se accidenteaza asa des

Vezi toate comentariile (2)
Comentează