INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Gabi Tamaş, autogol de rîsul Angliei » Bufonul

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2011 07:30

"Românul e o calamitate", a scris Daily Mail, după ce fundaşul lui West Brom a înscris la vinclu în proprie poartă

Unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Premier League în prima parte a sezonului, curtat şi de Chelsea la un moment dat, e acum doar motiv de ironii în Anglia.

La Blackburn, într-un meci pierdut cu 2-0, Gabi Tamaş a fost eroul negativ al lui West Bromwich. VIDEO: A încercat să respingă din careu, dar, cu faţa spre propria poartă, a lovit mingea exact cum nu voia: ca un veritabil atacant. Balonul a depăşit goalkeeperul şi s-a oprit în plasă, aproape de vinclu. Un ajutor neaşteptat de gazde.

"Un autogol bizar. Tamaş şi-a calculat greşit săritura", a explicat managerul Di Matteo, în timp ce ziariştii s-au întrecut în glume pe seama "tricolorului". "Românul e o calamitate", a comentat Daily Mail, Daily Star a amintit de "o fază comică", iar The Guardian a scris că "această duminică a fost imposibil de suportat de Tamaş". The Sun i-a dat cea mai mică notă: 4!

20 de meciuri a jucat Tamaş în 24 de etape; după eliminarea din 28 decembrie, a fost suspendat 3 jocuri

"Să iasă, nu e în formă!"
Nu doar ziariştii l-au luat peste picior pe Tamaş, ci şi propriii fani de la West Bromwich Albion, care îi cer managerului să-l treacă pe bancă. "Dacă Di Matteo nu-l scoate, sîntem terminaţi!", a spus un susţinător dezamăgit pe un forum al suporterilor WBA. "Este un jucător valoros, dar acum nu e în formă. Să iasă!", a afirmat altul. Iar un al treilea crede că "Tamaş mai joacă doar pentru că e preferatul lui Di Matteo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
anagramu
anagramu  •  25 Ianuarie 2011, 10:59

plm ,e om ca oricare altul dintre noi,abia apoi e fotbalist profesionist deci e sortit greselilor .Am vazut autogolul insa nu e unul atat de rusinos precum il descriu englezii in presa!Au fost de-a lungul timpul gafe de cascadorii rasului la fotbalisti de renume!

mihai_28
mihai_28  •  25 Ianuarie 2011, 10:17

Nu il mai ia Chelsea.

hristac
hristac  •  25 Ianuarie 2011, 08:36

pacat ! e indolent.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează