INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL HAIFA

Gabriel Tamaș, un nou refuz » Românul râmăne în arest la domiciul în timpul Paștelui Evreiesc

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 15:19

Gabriel Tamaș a primit un nou refuz din partea justiției israeliene. Românul râmăne încă în arest la domiciul în timpul Paștelui Evreiesc. 

Gabi Tamaș a fost judecat astăzi la Tribunalul din Petah Tikva, unde a cerut din nou să i se anuleze arestul la domiciliu, însă judecătoarea a respins ferm cererea.

Deși se preconiza că va fi eliberat, românul va rămâne cel puțin încă 8 zile în arest la domiciliu, dat fiind faptul că urmează Paștele Evreiesc, care durează între 19 în 26 aprilie, timp în care tribunalul este închis, în afară de urgențe.

Patronul echipei Hapoel Haifa, Yoav Katz, va veni zilele acestea din Statele Unite pentru a se reuni cu echipa, staff-ul tehnic și conducerea înainte de Paștele Evreiesc. Tamaș va lipsi de la această întâlnire generală.

Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie, însă de atunci a râmas în permanență în arest la domiciliu.

Acum, se încearcă să se facă recurs către tribunalul regional, cel care ultima oară a hotărât ca fundașul român să fie arestat la domiciliu.

SE SCHIMBĂ ANTRENORUL:

Sharon Mimer, 45 de ani, nu va mai fi antrenorul lui Hapoel Haifa. În locul lui Sharon Mimer va veni Haym Silvas, cu care patronul Ioav Katz a ajuns deja la o înțelegere.

 Citește și:

FOTO S-a încheiat procesul lui Gabi Tamaș! Miercuri, la ora 13:00, va fi dat verdictul final în acest caz

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1489952144382648
Petre Teodor  •  18 Aprilie 2019, 14:15

evreii sarbatoresc si ei pastele, doar ca are alta conotatie. la ei s-a sarbatorit prima data pastele ( in biblie are legatura cu iesirea evreilor din Egipt ) crestinii au preluat aceea traditie si au atribut-o intratii lui Isus in betleem cred, cu o saptamana inainte de rastignire, apoi *** s-au despartit si sarbatoresc an de an in zile diferite de cele mai multe ori....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  18 Aprilie 2019, 06:54

Dar cum sa stea saracul betiv in arest la domiciliu?Nu poate interveni tatuca securi.stul si acolo pt. odorul lui?Sai duca cineva de Paste niste bautura daca tot sta in casa ca nu il vede nimeni.

rocky2
rocky2  •  17 Aprilie 2019, 21:07
Postat de kordell pe 17 Aprilie 2019, 20:24

Pastele evreiesc , o alta aberatie marca gesepe !

Au vrut sa zica probabil pastele catolic, dar ce pretentii sa ai de la ***! Astia nu trebuie sa stie prea multe, asa ca ei cred ca evreii sunt crestini!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează