INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Gâlcă, tot mai greu la Espanyol: e la 5 puncte de retrogradare » "Cădere liberă"

Costel Gâlcă e neliniștit la Espanyol
Costel Gâlcă e neliniștit la Espanyol

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 00:00

Cotidianul Marca nu dă vina pe antrenor, i-a oferit nota 7, dar vede că "echipa catalană nu reacționează: are grave probleme defensive și nu mai cîștigă". 4 eșecuri la rînd în toate competițiile.

"Nu e vina antrenorului. Noi, jucătorii, sîntem pe teren". Pau Lopez, portarul lui Espanyol, îl susține pe Costel Gâlcă. Și ziariștii de la Marca, la fel. I-au dat nota 7 după 1-3 cu Getafe.

Pochettino și Sergio, demiși!

Statistica nu iartă, îl pune pe tehnician într-o situație extremă. 4 eșecuri la rînd în toate competițiile, cum nu s-a mai repetat din toamna lui 2012, cînd a fost demis Pochettino. Și sînt 6 meciuri fără victorie, serie negativă pe care n-a avut-o Sergio, predecesorul lui Gâlcă, destituit și el. Mai rău, alb-albaștrii sînt acum pe locul 14, la numai 5 puncte deasupra zonei retrogradării!

Vin Villarreal și Real

"Espanyol e în cădere liberă. Echipa catalană nu reacționează. Are grave probleme defensive și nu mai cîștigă. Nici acasă, nici în deplasare", a scris ieri Marca. Și cotidianul spaniol se întreabă: "Cînd va fi mai bună apărarea?". A primit 33 de goluri în 20 de etape.

Viitorul va fi și mai dificil. Gâlcă va avea două partide incendiare în campionat, cu Villarreal acasă și cu Real la Madrid! Locurile 4 și 3 din Primera! Ce se va întîmpla dacă vor fi 6 înfrîngeri consecutive?

"Sînt îngrijorat. Am fost aproape de 2-0 cu Getafe, n-am reușit și au venit golurile lor. Noi? Dispăruserăm. Am pierdut în patru minute"
Costel Gâlcă, antrenor Espanyol

"Vă mai amintiți ce se întîmpla în urmă cu două săptămîni? Gâlcă era elogiat de toți după 0-0 acasă cu Barcelona și o primă repriză splendidă pe Camp Nou. Acum? Espanyol și-a pierdut întreaga aură"
As, cotidian spaniol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează