INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PISA

George Pușcaș, lăudat după primul gol în tricoul lui Pisa: „S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima”

George Pușcaș (foto @Pisa Sporting Club Facebook)
George Pușcaș (foto @Pisa Sporting Club Facebook)

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 11:34 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 12:26

George Pușcaș (25 de ani) a reușit să marcheze primul gol la Pisa în victoria echipei sale, scor 2-1, în fața celor de la Monza în etapa #24 din Serie B.

Prestația solidă a internaționalului român a fost lăudată de presa din Italia, acesta primind cea mai mare notă după reușita din prima repriză, atunci când a restabilit egalitatea pe tabelă.

Radu Drăgușin, omul meciului în egalul cu AC Milan! » Ce note a primit din partea presei din Italia
SALERNITANA
Radu Drăgușin, omul meciului în egalul cu AC Milan! » Ce note a primit din partea presei din Italia

George Pușcaș, cea mai mare notă după primul gol la Pisa

Pușcaș a marcat primul său gol în tricoul celor de la Pisa, restabilind egalitatea în minutul 18. La 1-0 pentru gazde, atacantul a fost găsit perfect de colegul Giuseppe Sibilli și a introdus mingea în ațe cu un șut spre colțul lung.

Jurnaliștii italieni au remarcat prestația solidă a lui Pușcaș și l-au notat pe acesta cu 7,5, atacantul român obținând cea mai mare notă a confruntării. 

„Puşcaş a marcat primul său gol în tricoul negru-albastru, oferind o mostră a calităţilor sale fizice și tehnice care, cu siguranță, sunt peste medie. S-a luptat pentru fiecare minge ca și când ar fi fost ultima”, a scris TuttoMercatoWeb.

2,5 milioane de euroeste cota de piață a lui Pușcaș, potrivit Transfermarkt

VIDEO Dan Petrescu despre George Pușcaș

Citește mai multe știri despre stranieri:

Noua echipă a lui Valentin Mihăilă, tun de 350 de milioane de euro?!

Ce-l așteaptă pe Nicolae Stanciu la Wuhan: „Nu mai poate merge la națională” » Un român din China îl avertizează

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  20 Februarie 2022, 12:50

Va dati seama cat de slab este fotbalul romanesc daca ne invartim in jurul unui astfel de atacant? Asta a dat 2-3 goluri in ani de zile si il consideram a fi printre cei mai buni atacanti pe care ii avem. El jucand numai prin diviziile "B" sau "C". Fie ele din Anglia sau Italia, oricum nu a jucat cu Inter, Juve, Liverpool sau Chelsea.

magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2022, 12:45

Campionatul Italiei i se potriveste mult mai bine lui Puscas...cei drept liga 2 din Italia este mai slaba decat liga 2 din Anglia...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează