INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Nu vrea să rateze Euro! Avertizat de selecționer, George Pușcaș are două variante de transfer

George Pușcaș vrea să joace mai mult pentru a-și asigura locul la Euro Foto: Imago
George Pușcaș vrea să joace mai mult pentru a-și asigura locul la Euro Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 17:29 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 19:51

George Pușcaș, 27 de ani, mai are două sezoane și jumătate de contract la Genoa, dar evoluează prea puțin. Pentru a nu risca să piardă lotul de Euro, atacantul vrea să fie împrumutat. O variantă care i se deschide în față e Bari, în Serie B, unde a mai jucat în sezonul 2015-2016.

George Pușcaș nu e în cel mai bun moment. Atacantul în vârstă de 27 de ani nu e titular la Genoa, joacă puțin, are o medie de 28 de minute pe meci la „Grifon" în acest sezon (performanțe minime, un singur assist în zece partide de campionat și Cupa Italiei.

Mesajul selecționerului Edward Iordănescu pentru „tricolori", să joace mai mult și constant în a doua jumătate a sezonului, pentru că altfel își pun în pericol locul în lotul de Euro, a acționat ca un semnal de alarmă pentru vârf.

George Pușcaș ar putea fi împrumutat 6 luni în Serie B

Sub contract până în 2026 la Genoa, Pușcaș nu intră în planurile antrenorului Alberto Gilardino, în Serie A cel puțin, iar jucătorul vrea să fie împrumutat în retur. Să plece în ianuarie, cedat până la sfârșitul stagiunii la un club din divizia secundă peninsulară.

Scandalul uriaș de la UEFA se extinde în Europa: „Minciună! Englezii au fabricat totul împotriva lui Ceferin!
UEFA
Scandalul uriaș de la UEFA se extinde în Europa: „Minciună! Englezii au fabricat totul împotriva lui Ceferin!" » Care e adevărul în cazul care-l include pe Răzvan Burleanu

Săptămâna trecută, cotidianul La Nazione a speculat posibilitatea ca „tricolorul" să ajungă la Spezia, o formație aflată într-o situație extrem de dificilă, în zona retrogradării în Serie C, locul 19, penultimul, cu numai 13 puncte în 16 etape.

George Pușcaș e atras mai mult de Bari, care l-a vrut și în vară

Altă variantă, prezentată miercuri de Gazzetta dello Sport, ar putea fi Bari. „Românul e unul dintre primele obiective".

Într-o poziție mult mai bună decât Spezia, 9 în Serie B, aproape de baraj, o echipă pe care Pușcaș o cunoaște. A mai jucat la roș-albi în sezonul 2015-2016, primul împrumut de la Inter Milano, marcând 5 goluri și pasând decisiv o dată în 18 meciuri.

Și în vara lui 2023, când se părea că pleacă de la Genoa, a fost aproape de Bari. Cotidianul local Gazzetta del Mezzogiorno scria că Bari are nevoie urgentă de atacant: „Pușcaș e atras de perspectiva de a se întoarce. Cu calitățile sale, ar fi ideal în 4-3-1-2. Tehnic, rapid, abil să atace în profunzime. Și Bari e gata să facă o investiție importantă pentru ofensivă".

E esențial ca George Pușcaș să joace. Și la Genoa e folosit prea puțin

Până la urmă, Pușcaș nu a revenit atunci la gruparea bareză. A continuat la Genoa. Acum însă, cu avertismentul clar al lui Iordănescu, e posibil ca el să părăsească în retur squadra rossoblu.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Final de drum duminică pentru managerul lui Manchester United?! » Numele care l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag
Manchester United - Bayern 0-1
Final de drum duminică pentru managerul lui Manchester United?! » Numele care l-ar putea înlocui pe Erik ten Hag
Gigi de Catalunya » E scandal în Liga Campionilor: președintele Barcelonei i-a schimbat decizia lui Xavi!
LIGA CAMPIONILOR
Gigi de Catalunya » E scandal în Liga Campionilor: președintele Barcelonei i-a schimbat decizia lui Xavi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Vrajitoarea
Vrajitoarea  •  14 Decembrie 2023, 11:12

Pușcaș, eu am încredere în tine! Du bist am besten!

ricco
ricco  •  14 Decembrie 2023, 05:30

Amaritu asta da un gol odata la 10 ani iar Edi Iordanescu il considera "virful" de care are nevoie?!?!?... Si asta in timp ce un fotbalist precum Chitu, fotbalist de mare calitate si golgeter al superligii, nici cel putin NU e testat de Edi Iordanescu pe motiv ca nu e un virf pe profilul lui... Auzi tu... "nu e un virf pe profilul lui"... Dar nenorocitu asta de 'puscas' e... Apropos... Imi place comentariul de mai sus potrivit caruia, daca ne prezentam la euro cu Puscas, vom fi descalificati pe motiv ca desconsideram competitia... ha, ha... ha... I like it...

21lva
21lva  •  13 Decembrie 2023, 20:16

Dacă ne prezentăm cu Pușcaș la EURO riscăm descalificarea pe motiv că desconsiderăm competiția

Vezi toate comentariile (4)
Comentează