INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOŢIA

Goe ia 500.000 euro! » Dorin Goian şi-a reziliat contractul cu Glasgow Rangers

Dorin Goian (dreapta), într-un duel cu Hooper la Old Firm: Celtic - Rangers // Foto: Guliver/GettyImages
Dorin Goian (dreapta), într-un duel cu Hooper la Old Firm: Celtic - Rangers // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 22:05

La 32 de ani, cu banii pentru ultimul sezon în cont, "tricolorul" are mai multe oferte, dar "nu cred în varianta întoarcerii la Steaua".

În 2011, la 30 de ani, Goian se transfera de la Palermo la Rangers. "Am ales un club mare pentru trofee", spunea el atunci. Numai că protestanţii din Glasgow, cu 54 de titluri, 33 de Cupe şi 27 de Cupe ale Ligii Scoţiei în istorie, n-au mai cîştigat nimic. Mai mult, un an mai tîrziu, gruparea a dat faliment, fiind retrogradată în liga a 4-a. Visul s-a întrerupt brusc.

Goian a fost împrumutat un sezon la Spezia, iar acum şi-a reziliat contractul. "Nici n-am fost acolo. Totul s-a rezolvat prin telefon şi fax", a spus impresarul Florin Manea, relevînd că "scoţienii i-au trimis lui Dorin banii pe ultimul an de contract". Nu 0,8 milioane de euro, cît era salariul, doar 500.000.

Ce urmează? "Sînt liber şi stau cu familia. Mi-ar fi plăcut să rămîn la Rangers, dar ăsta a fost «norocul» meu. Nu cred în varianta întoarcerii la Steaua, deşi a fost o perioadă frumoasă acolo. Oricum, am 32 de ani, Steaua nu caută jucători bătrîni", a declarat Goian la Dolce Sport.

Panti stă? Pleacă Tamaş?
Florin Manea a mai lansat două variante pentru jucătorii impresariaţi de el. "Pantilimon ar putea pleca de la Man. City, Hull încă îl vrea, dar ar fi mai bine dacă rămîne. În 2014 ar fi liber de contract, ar găsi o echipă mai valoroasă şi salariu mai mare", a spus agentul, care caută oferte pentru Gabi Tamaş: "Are oferte, mă ocup. Probabil în Anglia, acolo e fotbalul, acolo sînt banii".

"Goian vrea să joace, să fie liniştit, cu banii nu vor fi probleme. Mai joacă un an-doi şi se apucă de antrenorat" (Florin Manea, impresar Goian)

"Are oferte bune Dorin. Din Anglia, Premier League şi Championship, din Turcia şi din Elveţia" (Florin Manea, impresar Goian)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close