INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PALERMO

Goian: "Dacă mi-e dor de Steaua şi de campionatul românesc? Nu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2010 00:00

Fundaşul de 29 de ani al lui Palermo, Dorin Goian, a afirmat că nu îi este dor de Steaua, echipă la care a evoluat pînă în august 2009, şi nici de fotbalul românesc.

"Dacă îmi este dor de Steaua şi de campionatul românesc? Nu, de ce să-mi fie dor? Eu am drumul meu aici. Normal că urmăresc campionatul României, urmăresc Steaua, dar nu pot să spun ca mi-e dor", a explicat Goian pentru televiziunea sportro.

"O sa fie un final de campionat in care va conta foarte mult nu jocul, ci echipa care va castiga puncte si va gestiona foarte bine acest lucru”, a mai adaugat fundasul.

Dorin Goian a jucat un singur meci de Liga I pentru Steaua în acest sezon, contra Ceahlăului, după care s-a transferat la Palermo, în schimbul sumei de două milioane de euro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  06 Aprilie 2010, 00:15

Nici noua de tine.In ultima vreme la Steaua ai avut doar impresii, iar la Palermo esti varza. Daca te intorci in Romania nu mai ia loc la o echipa de cupe euripene.

 •  05 Aprilie 2010, 23:26

stai linistit,nici noua nu ne e dor de tine...

 •  05 Aprilie 2010, 20:51

Goian, tu ar trebui sa joci macar la nivelul diviziei din Romania ca pana acum i-ai ingropat pe Palermo.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează