INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAMPIONATE

Goian, direct în istorie » Rangers a avut 50.000 de fani la meciul cu East Stirlingshire

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 august 2012 20:04

Retrogradată în a patra divizie scoţiană, Rangers nu a fost  părăsită de fani. "Protestanţii" au fost susţinuţi la primul meci pe teren propriu din campionat de nu mai puţin de 50.000 de fani.

Deşi aproape în fiecare zi apar zvonuri cum că echipa ar putea părăsi legendara arenă, Ibrox Park, fanii nu sînt descurajaţi şi continuă să facă show în tribune.

Fundaşul român, Dorin Goian, este om de bază la Rangers, fiind titular şi astăzi la meciul cîştigat în faţa celor de la East Stirlingshire, scor 5-1, se poate mîndri că a intrat în istoria clubului scoţian. Chiar dacă au fost conduşi cu 1-0, "albaştrii" au revenit şi au întors rezultatul încă de la pauză.

Suporterii "protestanţilor" au fost din nou la înălţime şi au doborît recordul de fani din liga a patra stabilit la meciul dintre Crystal Palace - Millwall, atunci cînd au fost 37.774, însă în tribunele de pe Ibrox Park s-au găsit astăzi 49.918 suporteri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
roberto_alex01
roberto_alex01  •  19 August 2012, 14:49

Ce frumos,acesti oameni se numesc suporteri adevarati si la bine si la greu cu echipa,poate invata si suporteri Romani cum trebuie sa fi sa iti incurajezi echipa.Oricum Jos Palaria pt acesti suporteri.Merita premiul Fair Play la suporteri din toata lumea.

nos2
nos2  •  19 August 2012, 12:09

S-a doborat recordul de prostie din capul redactorului care a masacrat articolul asta. Ce legatura e intre a patra divizie scotiana si a patra divizie din Anglia? Scotienii sunt total separati de Anglia in ceea ce priveste fotbalul (au nationala proprie, au cupe interne si campionat diferit, au locuri in cupele europene diferite, etc.) E ca si cum ai compara divizia a patra de la noi cu cea din Bulgaria.

doze
doze  •  19 August 2012, 10:13

cenzurati ce nu va convine, asa-zisi ziaristi. comunistilor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează