INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VISEAZĂ LA LIGĂ

Goian: "Ne aşteaptă 11 finale"

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Fundaşul lui Palermo a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre finalul primului său de sezon în Serie A, făcînd şi o comparaţie între Zenga şi Delio Rossi. "E un moment foarte bun şi toată lumea din oraş e foarte entuziastă. Sîntem însă conştienţi că ultimele 11 etape vor fi extrem de dificile", a declarat fostul stelist, integralist în victoria de duminică, 1-0 cu Livorno.


"Vom trage linie abia la sfîrşit şi ştim că sînt multe formaţii care vizează locul 4 şi de aceea nu ne permitem nici un moment de relaxare. Eu sînt un profesionist, mă pregătesc mereu bine şi cînd intru în teren dau totul ca să cîştigăm. Acesta e şi motivul pentru care accept liniştit locul pe banca de rezerve. În fotbal contează rezultatele echipei şi abia apoi individul", a continuat Goian. Care a explicat diferenţele dintre antrenorul Delio Rossi şi Walter Zenga, predecesorul acestuia: "Rossi lucrează altfel din punct de vedere tactic şi acordă o atenţie specială detaliilor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  10 Martie 2010, 01:12

:))))ahaha..da..tare..bine zis..imi aduc aminte ca asa zicea si l Steaua..nu ca n ar avea drpt, dar bine remarcat.

sandoval
sandoval  •  09 Martie 2010, 20:40

asta,de cand il stiu,altceva nu stie sa zica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează