INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMINTIRILE LUI DORIN GOIAN

Goian: "Nu era uşor ca dintr-un tată electrician şi o mamă croitoreasă să ţii şapte copii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2010 00:00

Într-un interviu acordat pentru Prima TV, fostul fundaş al Stelei, în prezent la Palermo, Dorin Goian, a rememorat situaţia dificilă prin care a trecut în copilărie, cînd era nevoit să joace cu o pereche de adidaşi pînă se rupeau de tot.

"Nu era uşor ca dintr-un tată electrician şi o mamă croitoreasă să ţii şapte copii. Dacă jucam pe bitum, adidaşii se găureau în talpă şi tot timpul îi cârpeam. Puneam tălpici dedesupt ca să nu mă roadă. Forţam adidaşii până se rupeau de tot", a povestit Goian.

"Într-o dimineaţă, văzînd că tot timpul băteam mingea prin faţa blocului, tatăl meu s-a gândit că de ce să n-o fac într-un cadru organizat. Si m-a dus la 8 ani la echipa de juniori din Suceava. Era însă o problemă cu banii, pentru că noi suntem şapte fraţi"
, a mai continuat el.

"Mi-a plăcut prea mult fotbalul şi altceva nu ştiam. Am avut noroc cu familia, mă ajutau fraţii mai mari", a încheiat fotbalistul de 29 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  03 Iulie 2010, 13:36

felicitari goian ,pacat ca a plecat de la steaua si nu vrea sa mai revina

Vezi toate comentariile (1)
Comentează