INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA» FRANKFURT - MSV 4-2

Gol & adio

Articol de - Publicat duminica, 18 mai 2008 00:00

Niculescu, al 4-lea său gol la Duisburg, pe care o va părăsi probabil în această vară.

Niculescu a fost ieri cel mai pe­riculos jucător al lui Duis­­burg. Dar echipa sa, deja re­tro­gradată, n-a profitat. A pier­dut net, 4-2, la despărţirea de Bun­­des­liga. A fost şi ultimul meci al lui Claudiu în prima ligă germană? Dacă nu va rămîne la MSV, cu care mai are contract un sezon, şi dacă nu se va întoarce la Dinamo, atunci Frankfurt rămîne o variantă. Şi atacantul de 32 de ani tocmai împotriva lui Eintracht a marcat!

După o bară din lovitură liberă, Niculescu s-a luptat cu defensiva “vul­turilor”, depăşind-o în minutul 59. A şutat din 5 metri, cu stîn­gul, la colţul scurt. Al 4-lea său gol în Bundesliga. Era 3-1 pentru Ein­tracht, care a învins cu 4-2.

S-a retras Kahn
Campioana Bayern a învins-o ieri cu 4-1 pe Hertha (hat-trick Toni, un gol Ribery). A fost ultimul meci pentru căpitanul Kahn, retras la 38 de ani, după 557 de partide în Bundesliga şi 630 de jocuri în tricoul lui Bayern în toate competiţiile. Tot ieri, antrenorul Hitzfeld şi-a luat adio de la clubul bavarez, urmînd să preia “naţio­na­la” Elveţiei. Şi tot acum, arbitrul Merk (46 de ani) şi-a încheiat cariera.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  18 Mai 2008, 15:12

Ar trebui sa ramina, astfel va creste(dak are sa mai creasca)va acumula experienta si va fi un plus in general pentru fotbalul romanesc si in particular o solutie in atacul nationalei, pentru abordarea competiilor.

 •  18 Mai 2008, 10:20

trebuie sa se reintoarca la Dinamo .

 •  18 Mai 2008, 01:44

niculescu ar merita sa ramana in bundesliga,mai ales ca a aratat in acest retur la duisburg ca sa adaptat mai mult decat ok in germania.oricum nu se compara nici cum fotbalul german(chiar si cel de liga secunda)cu cel din romania,cat despre infrastructura,nu cred ca vreo alta tara poate macar sa se apropie de ceea ce exista in germania unde orice detaliu este PERFECT.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează