INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART - GLADBACH 2-1

Gol Marica! Exact ca Gerd Muller!

Articol de - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Ciprian Marica înscrie din nou pentru VfB Stuttgart.

 

După reuşita din meciul cu Bayern, de la Munchen, "tricolorul" a marcat şi azi, la 2-1 cu Borussia Monchengladbach. El a punctat în stilul lui Gerd Muller. Kuzmanovici a centrat, Marica a preluat cu spatele, în colţul careului mic, şi s-a răsucit, expediind apoi balonul în colţul scurt (66)!

A fost golul egalării şi a 7-a sa reuşită în acest campionat!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
leonard78gl
leonard78gl  •  05 Aprilie 2010, 22:23

bravo...din ce in ce mai bine...sper sa ramana antrenorul actual si tu sa iti prelungesti contractul...abia in al treilea an s-a gasit un antrenor sa te puna in valoare

 •  03 Aprilie 2010, 20:32

golgeterul uitat de Lucescu de la FC LUZERN Elvetia prima liga Cristian Ianu a marcat o dubla azi in meciul cu Neuchatel Xamax ajungand la cota 15 in prima liga elvetiana

Vezi toate comentariile (2)
Comentează