INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  A GRESIT?

Grozav: "Am ales Standard pentru Boloni"

Boloni
Boloni

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Fostul atacant al Unirii Alba Iulia, Gheorghe Grozav, a susţinut prima sa conferinţă de presă în Belgia după semnarea contractului pe 3 sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă două, cu Standard Liege. "Boloni m-a convins să aleg Standard. Este un antrenor extraordinar, sînt foarte fericit că pot lucra cu el. Eu vreau să mă pregătesc cît mai bine, să progresez şi să obţin cît mai multe performanţe", a mărturisit jucătorul cumpărat cu 300.000 de euro. 

Ar putea apărea însă o problemă. Gicu a semnat cu Standard datorită lui Loţi, însă acesta pare a avea zilele numărate pe banca tehnică a campioanei Belgiei. Rezultatele din actuala stagiune sînt mai mult decît modeste, iar o ratare a play-off-ului şi o despărţire prematură de Europa League i-ar putea grăbi despărţirea. Oricum, presa locală pretinde că Boloni îi va pregăti pe roş-albi cel mult pînă la sfîrşitul acestui sezon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  22 Ianuarie 2010, 13:02

Gicu e un jucator foarte tehnic, dar delasator si fragil ... nu o sa ajunga mare fotbalist daca nu pune osul si nu se implica... un fel de alin stoica va ajunge ...

 •  22 Ianuarie 2010, 11:41

parerea mea e ca ar fi trebuit sa mai ramai sa mai joci un an doi in liga 1 sa te mai calesti...si apoi plecai intr-un alt campionat...oricum succes...

julesverne
julesverne  •  22 Ianuarie 2010, 10:06

Pai, oi fi ales tu Standard pentru Boloni, dar sa vedem cat o sa mai fie Boloni antrenor la Standard...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează