INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  "REGELE" ÎL APRECIAZĂ PE CHIVU

Hagi, invidios pe Chivu. Află de ce!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Gheorghe Hagi are numai cuvinte de laudă pentru căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, pe care-l consideră un jucător cu personalitate, inteligent şi cu spirit de lider.

"Adi Mutu se spune că este mai talentat decît Cristi, dar nu va rămîne în istorie cu nici un mare trofeu cîştigat... Cine ţi-a zis că nu e talentat Chivu? Este chiar foarte talentat! Are personalitate, tehnică, este foarte inteligent şi a ştiut să se sacrifice. Este un căpitan adevărat! Nu degeaba e cel mai dorit român. Îl vrea Barcelona, îl vrea Real Madrid... E născut să fie căpitan, să fie lider. În plus, din punct de vedere uman, este plin de calităţi. Iar chestia cu talentul... Ştiu mulţi cu talent, dar care n-au ajuns nicăieri. Dacă ai lipsuri, n-ajungi unde vrei. Iar Chivu este complet.

Toreador nu se face oricine! Aşa şi cu personalitatea. Te naşti cu ea, ţi-o dăruieşte mama! Calitatea de a fi lider o ai de mic. Ţin minte că, într-o zi, i-am zis lui Cristi: "Te invidiez!” S-a uitat la mine, uimit, după care m-a întrebat: "De ce?”. I-am răspuns: "Pentru că joci la Ajax Amsterdam! Eu n-am apucat”, spune Hagi pentru Evz.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (10)
 •  29 Mai 2010, 10:16

Mama da tare mai e chivuta asta... A ajuns mai mare si ca Pele! Cand o sa incetati sa-l mia gadilatio la caoie? Nici o zi fara "chivuta"!!!

 •  28 Mai 2010, 22:26

Ma aliez gandurilor exprimate de HAGI la fel si eu consider ca sunt foarte importante: conduita, munca,disciplina, seriozitatea toate imbinate formand o personalitate puternica un lider.

 •  28 Mai 2010, 00:28

Hagi e rege! Bravo Chivu, dar Hagi va ramane pentru tot timpul numarul 1 in inimile noastre!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează