INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL / GALATASARAY - AJAX AMSTERDAM 0-0

Hagi, leu la pîndă

Articol de - Publicat duminica, 16 ianuarie 2011 00:00

La primul joc pe "Turk Telekom", Gică a trăit intens testul cu Ajax, încheiat egal: 0-0

Băgat în priză de deschiderea cu temă războinică, Hagi s-a consumat la meciul cu Ajax. A stat jos doar 3 minute. Îmbrăcat de gală, la costum negru şi pardesiu, s-a ridicat şi s-a plasat în colţul suprafeţei tehnice.

S-a agitat ca un leu în cuşcă. N-a contat că era amical. A gesticulat larg, reproşîndu-i portarului că n-a ieşit pe o centrare sau lui Sabri că nu dă drumul la pasă. Iar la prima ratare, s-a întors nervos spre bancă, explicînd cum trebuia să vină centrarea de gol pentru Emre. A şi aplaudat, la un presing făcut sus, însă a stat mereu cu gura pe ai lui. Cînd a obosit, şi-a pus mîinile în şold, ca şi odinioară în teren, lăsîndu-l să strige pe secundul Tugay.

Pauza şi discuţia cu echipa de la vestiare l-au încins pe Gică, întors fără pardesiu. l l-a adus însă Tugay. "Regele" şi-a reluat cursele şi a început curînd schimbările. Printre ele, Culio, pe care l-a felicitat pentru ora de joc pe gazonul noului " Turk Telekom Arena" din complexul "Ali Sami Yen". Astfel, numele fondatorului clubului nu va lipsi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gyurika
gyurika  •  16 Ianuarie 2011, 09:36

Ma bucur pentru Culio. Chiar daca cred ca trebuia sa ajunga la o echipa mai mare...

mikeytg58
mikeytg58  •  16 Ianuarie 2011, 06:56

Voi cronicarii santeti seriosi cu acest comentariu?Chiar va bateti joc de Hagi?De ce nu comentati despre comentatorii de pe GSP care numai tampenii debitau? Chiar si ei spuneau cum si antrenorul olandez era chiar foarte conectat la joc chiar daca era amical.Nu santeti romani, santeti niste zdrente.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează