INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Hagi nu cedează: "Am eşuat, dar există o soluţie pe care o vom găsi împreună"

Hagi, dezamăgit, nu poate să scoată Galata din această situaţie teribilă Foto: Fanatik
Hagi, dezamăgit, nu poate să scoată Galata din această situaţie teribilă Foto: Fanatik

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 martie 2011 11:12

Două penaltyuri clare i s-au refuzat în prima repriză Galatei, care a avut şi o bară printre alte ratări imense contra echipei lui Cernat

Hagi e condamnat. Şi arbitrii turci sînt împotriva lui, iar Galatasaray nu reuşeşte să treacă şi peste acest obstacol. Nu mai poate să învingă, în cel mai slab sezon din istoria clubului. Încă un 0-0 şi cu Karabuk, al doilea în trei zile, după egalul cu Gaziantep din Cupa Turciei. E prima oară cînd roş-galbenii pierd puncte acasă în campionat pe noua arenă, Turk Telekom.
Ieri, suporterii furioşi au afişat în primele minute o pancartă pe care scria "Demisia e un efort prea mare" şi au fluturat batiste albe, mai ales împotriva preşedintelui Adnan Polat.

Ochelari de cal
Pe teren, Cim Bom a accelerat din start, dar arbitrul Ilker Meral a avut ochelari de cal şi n-a văzut două penaltyuri clarisime: în minutul 2, Kazim şi-a depăşit adversarul direct în careu, fiind agăţat. Nu s-a dat nimic, spre disperarea lui Hagi. Un sfert de oră mai tîrziu, Baros a deviat mingea pe lîngă un fundaş al oaspeţilor; bodycheck, cehul a zburat după contactul dur. 11 metri! Nu şi pentru Ilker. Pe margine, Hagi protesta, urlînd la al 4-lea oficial. Zadarnic. A mai venit şi bara lui Baros din 5 metri...

Apoi, imediat după pauză, Kazim şi Yekta au ratat şi ei din poziţii clare. Mingea a refuzat să intre în plasă şi scenariul cu Gaziantep s-a repetat. Jucătorii lui Hagi şi-au pierdut răbdarea, au intrat în panică, iar golul salvării n-a venit nici de la Bogdan Stancu, pierdut complet în spaţiu. A fost înlocuit, însă tot fără rezultat. Nici Pino n-a marcat.

În minutul 75, Galata avea 65 la sută posesia mingii. Degeaba. Pe tabelă, nu s-a modificat nimic. Situaţia e critică.


"Am eşuat, dar există o soluţie pe care o vom găsi împreună. Trăim o situaţie extrem de dificilă. Jucătorii vor să facă ceva, dar nu reuşesc. Eu sînt responsabil sută la sută pentru tot ce se întîmplă"
Gică Hagi, antrenor Galatasaray

"Reacţia fanilor mă supără. Ei uită că am venit de puţin timp la echipă. Le transmit ceva: «Dacă nu mă vreţi, spuneţi-mi!»".
Gică Hagi, antrenor Galatasaray

1 este cifra golurilor marcate de Galata lui Hagi în ultima săptămînă (1-3 cu Buyukşehir, 0-0 în Cupă cu Gaziantep şi 0-0 cu Karabuk)
2.400 de bilete s-au vîndut la meciul de aseară, la care au asistat 10.000 de spectatori (restul fiind abonaţi)
10 este locul ocupat de echipa lui Hagi în Turcia; are 33 de puncte
26 de goluri a marcat Galatasaray în acest campionat (24 de meciuri); a primit 29 de goluri

Acord cu Terim
Conducerea Galatei s-ar fi înţeles deja cu Fatih Terim. Potrivit Fotomac, preşedintele Adnan Polat ar fi ajuns la un acord de principiu cu antrenorul care a adus Cupa UEFA la Istanbul în 2000. Terim i-a pus însă condiţii: control total la echipă, buget de transferuri 50 de milioane de euro în vară şi 8 jucători străini noi pentru următorul sezon.

Stancu, cel mai slab
Aseară, după meci, Fotomac l-a declarat pe Bogdan Stancu cel mai slab titular al Galatei împotriva lui Karabuk. Cotidianul turc i-a dat o singură stea fostului atacant al Stelei, toţi ceilalţi jucători Cim Bom care au început partida primind cîte două stele, inclusiv Zapata şi Culio (90 de minute pe teren; Stancu, doar 72). De partea cealaltă, Cernat (folosit 56 de minute) a primit tot o stea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
blue_sky
blue_sky  •  06 Martie 2011, 11:24

Si i-al si pe prietenul Lacatus cu tine ca sunteti amndoi o apa si-un pamant!

blue_sky
blue_sky  •  06 Martie 2011, 11:24

Da, exista o singura solutie si trebuia de mult aplicata : lasa-te de antrenorat ca nu-i de tine.In orice domeniu de activitate, la antiperformantele pe care le-ai avut si la pretentiile tale financiare zburai de mult.Din pacate, n-ai deloc demnitate si umbli cu nasul pe sus, desi n-ai deloc valoare.Ai bani destui, de ce continui sa te faci de ras?

ciupi0812
ciupi0812  •  06 Martie 2011, 09:00

pai se putea coliva fara bomboana deasupra?! au fost parlitzi, au avut si ghinion, iar atunci cand asta se ataseaza de un joc fara aia, fara ailalta, ce mai trebuia?! o nucleara...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează