INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Hansi Muller, fostul campion al Europei, crede că atuurile mijlocașului de 26 de ani sunt în ofensivă: ”Maxim, stai în atac!”

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 00:00

Până la Hannes Wolf, instalat săptămâna trecută, Alex Maxim a lucrat cu 8 antrenori la Stuttgart.

Și aproape toți i-au reproșat că nu face faza defensivă. Iar acum, când în sfârșit a început să-și ajute și colegii din apărare, un fost campion al Europei îl sfătuiește să se concentreze exclusiv pe ofensivă!

Într-un interviu acordat ieri tabloidului Bild, Hansi Muller (59 de ani) a povestit că și el a pățit ca Maxim în anii '70-'80, când era jucător activ: "Mi se cerea să vin în sprijinul apărătorilor. Însă după o vreme, antrenorul a remarcat că termin mai repede «benzina» și nu mi-a mai dat sarcini defensive".

Tocmai de aceea, Muller crede că mijlocașul de 26 de ani trebuie să-și canalizeze energiile acolo unde are cele mai mari calități: "Execută foarte bine cornere și lovituri libere, are o tehnică de șut nemaipomenită și e unul dintre puținii dispuși să-și asume riscuri. Ceea ce vedem tot mai rar în fotbal".

"Maxim e un jucător genial. Unul dintre aceia care pot face diferența"
Hansi Muller, fost campion european (1980) și vicecampion mondial (1982) cu Germania

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
sbon
sbon  •  28 Septembrie 2016, 13:02

stai ca vine imediat gloata de stelisti cu a lor Chipciu, Stanciu, care saracii joaca de n-spe meciuri si au un amarat de asist, Maxim abia joaca si chiar si asa are o gramada de asisturi, chiar si in acest weekend.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close